Streetview

Parkeergarage Tricotage

Wolweg 197
3901 TD Veenendaal
088 - 126 14 14

Inrijhoogte: 2.00 meter

Route

500
12


Openingstijden

Inrijden: 
Ma-Vr: 07.00 - 23.00 uur
Za: 07.00 - 01.00 uur
Zo: 07.00 - 23.00 uur

Uitrijden: 24/7 

 

Tarieven

€2,03 per uur (betaling per minuut, afgerond op €0,10).

Betaald parkeren 24/7

Max. dagtarief €6, op zaterdag €7,50
verloren kaart €12,50.

Betalen

Contant en Pin


In de buurt

  • Museum Veenendaal
  • De Cultuurfabriek Veenendaal
  • Bibliotheek Veenendaal
  • Filmhuis Veenendaal
  • Winkelcentrum Corridor Veenendaal

Toon meer


Algemene info

Parkeergarage Tricotage is weer in zijn geheel toegankelijk voor parkeerders

Op maandag 14 mei 2018 is parkeergarage Tricotage weer volledig vrijgegeven. Een gedeelte van deze parkeergarage was tijdelijk preventief afgesloten voor nader onderzoek naar een deel van de vloeren op de derde en vierde etage van het cultuurcluster Spectrum. Parkeergarage Tricotage is nu weer in zijn geheel toegankelijk voor abonnementhouders en andere parkeerders.

Parkeergarage Tricotage gewoon open voor parkeerders

Burgemeester Piet Zoon heeft eergisteren besloten om cultuurcluster Spectrum en een deel van parkeergarage Tricotage, dat onder dit pand ligt, per direct preventief te sluiten. De reden van de preventieve sluiting is dat nader onderzoek uitgevoerd moet worden naar een deel van de vloeren op de 3e en 4e verdieping van Spectrum.

Slechts een deel van parkeergarage Tricotage is niet toegankelijk: dit betekent dat op een aantal plaatsen in de parkeergarage niet geparkeerd kan worden. Dit is duidelijk zichtbaar via een afzetting in de garage.

Abonnementhouders en andere parkeerders kunnen veilig parkeren in parkeergarage Tricotage. Er zijn genoeg plaatsen beschikbaar. Hoe lang deze situatie zal duren is nog onbekend.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact