Off street

Off street

Parkeren is geen doel op zich. U zit dan ook niet te wachten op een parkeergarage met een marmeren vloer. Wel op een voorziening die zichzelf terugverdient, parkeerproblemen oplost en ondersteunend is aan de publiektrekkers in de directe omgeving. P1 begrijpt dat. Wij beheren en exploiteren parkeerlocaties verspreid over heel Nederland. Aan de hand van ons ParkeerProductiviteitsProfiel (PPP) ® beoordelen wij elke parkeervoorziening op plaats, prijs en perceptie. Na de analyse van het PPP model bekijkt P1 welke acties genomen moeten worden om de parkeervoorziening optimaal te laten renderen.

P1 is sterk in exploitatie. Het succes van de oranje P1 Parkings vormt het bewijs. Aan de basis ligt een overeenkomst. Vooraf stellen we samen met u de haalbaarheid van een parkeergarage vast om die vervolgens optimaal te laten renderen. Als parkeerondernemer kijken we daarbij verder dan het dagelijks parkeerbeheer. We onderzoeken onder andere de ontwikkelingen in het parkeergedrag, wijzigingen in de omgevingsfactoren en de tarieven. Wij houden deze ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten om ervoor te zorgen dat de parkeergarage rendabel kan blijven functioneren.

Betalen met plastic of een parkeerplaats reserveren via internet of een smartphone. Het zijn slechts enkele voorbeelden van P1's betrokkenheid bij innovaties om betaald parkeren gemakkelijker en comfortabeler te maken. We werken continu aan de verbetering van ons parkeerproduct. Samen met onze overheidspartners houden wij ons veelvuldig bezig met het zoeken naar oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken.

Van schoonmaak en onderhoud tot toezicht en bemensing. Bij het beheer van een parkeergarage komt veel kijken. Wij kunnen deze zorgen uit handen nemen. Wij hebben jaren ervaring met het beheren van parkeergarages. Wij voeren de gewenste taken vakkundig, efficiënt, slim en doordacht uit. Hierdoor zijn we in staat om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te bieden.

Onder "Diensten" staan de verschillende werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. U kunt natuurlijk ook direct met ons contact opnemen.

Download onze Bedrijfsbrochure.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact