Organisatie

Over P1

Organisatie

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties. Hiermee nemen we een unieke marktpositie in. Op dit moment zijn wij op circa 80 locaties in Nederland actief.

Missie

Deskundig, betrouwbaar en betrokken; dat is P1 ten voeten uit. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers én onze parkeerders via efficiënte operationele en innovatieve oplossingen. P1 is de ambassadeur van de omgeving. Door de eigenaar van de parkeerlocatie, de gemeente, de omwonenden, de ondernemers en ondernemersvereniging uit de omgeving van de parkeerlocatie nauw te betrekken bij onze plannen, realiseren wij gebruiksvriendelijke parkeervoorzieningen en optimaliseren wij de parkeerbezetting. Zo analyseren wij de beweegredenen van de bezoekers om naar hun eindbestemming te reizen en passen vervolgens de parkeerdienstverlening aan op de wensen van de verschillende stakeholders. Bezoekers komen niet om te parkeren. Bezoekers komen om te werken, winkelen of te recreëren. Wij zorgen dat zij bij ons een prettige parkeerervaring hebben. 

Visie

Parkeren zit in ons bloed. Iedereen bij P1 zet zich in voor een hoogwaardige parkeerdienstverlening. Wij zijn het enige parkeerbedrijf in Nederland dat off street én on street dienstverlening op deze schaal combineert. Wij beheren niet alleen parkeerlocaties, maar bieden ook aan gemeenten een breed palet aan dienstverlening aan: zoals handhaving, digitale vergunningverlening, digitale bezoekersregeling, administratie en management, onderhoud en beheer van parkeerapparatuur, geldgaring en advisering.

U vindt in ons een betrokken partner die hoogwaardige kwaliteit en service op maat levert. Een partner die vanuit een lange termijn perspectief onderneemt en waarbij de kwaliteit en duurzaamheid voorop staan.

Strategie

Het realiseren van een aantrekkelijke, klantvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige parkeerlocatie is een complexe en uitdagende aangelegenheid die, naast specifieke parkeerkennis, om service en partnership vraagt. Wij investeren als geen ander in kennis, systemen en goed opgeleide mensen. P1 heeft oog voor de belangen van zowel de parkeerder (op basis van service) als van de eigenaar (op basis van partnership).

Wij willen de markt steeds weer vernieuwen met innovatieve oplossingen, waarbij onze innovatiedrang de wensen en de eisen van de markt met onze eigen visie en inzichten combineert.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact