Hoofddorp

Parkeren in Hoofddorp

P+R Parkeren Hoofddorp - Parkeren Station Hoofddorp

Bij het station van Hoofddorp vindt u de P+R locatie Hoofddorp. Het P+R tarief in deze P+R locatie is € 4,50 voor 24 uur parkeren wanneer u gebruik maakt van een OV kaart. Het P+R tarief is slechts voor één dag te gebruiken. De spelregels en de algemene voorwaarden zijn als volgt:

Voorwaarden parkeren P+R Hoofddorp (Station Hoofddorp)

  • Korting wordt toegekend op basis van in- en uitchecken
  • Korting wordt toegekend als het laatste NS station van uitchecken gelijk is aan het NS station van inchecken
  • Korting wordt toegekend als het laatste NS station van in- en uitchecken NS Station Hoofddorp is
  • Korting wordt toegekend binnen 2 uur na uitchecken op het NS station
  • Het P+R tarief is maximaal één keer 24 uur geldig. Daarna geldt het normale tarief.
  • Een vereiste is dat u vanaf station Hoofddorp reist naar een halte gelegen buiten de gemeente Haarlemmermeer (Nieuw-Vennep en Hoofddorp) en retour. Schiphol is hierop een uitzondering, hier mag wel naartoe worden gereisd.
  • U moet gebruik maken van een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart. Losse kaartjes of uitgeprinte kaarten kunnen niet worden gebruikt.
  • Op het P+R tarief zijn algemene voorwaarden van de gemeente Haarlemmermeer van toepassing. De bovenstaande voorwaarden gelden alleen voor P+R Hoofddorp.

Indien u geen gebruik kunt maken van P+R tarief dan betaalt u in deze parkeergarage € 0,10 per 3 minuten met een maximum van € 17,50 per dag. In de parkeergarage zijn 5 oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig. De locatie is 7 dagen 24 uur geopend.

Parkeerabonnementen P+R Hoofddorp

In de P+R Hoofddorp bieden wij diverse types parkeerabonnementen aan. Wij hebben 7 dagen 24 uur parkeerabonnementen en 5 dagen zaken parkeerabonnementen. 

Bestellen parkeer waardekaarten voor P+R Hoofddorp

Indien u uitrijkaarten en/of waardekaarten voor uw klanten wilt
bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met onze afdeling verkoop. Minimale afname 50 stuks. U kunt deze afdeling bereiken via e: verkoop@p1.nl of t: 070 - 370 50 70.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact