Hoofddorp

1

P+R Hoofddorp

Scorpius 131

  • 408
  • 5

Parkeren in Hoofddorp

P+R Parkeren Hoofddorp - Parkeren Station Hoofddorp

Bij het station van Hoofddorp vindt u de P+R locatie Hoofddorp. Het P+R tarief in deze P+R locatie is € 4,50 voor 24 uur parkeren wanneer u gebruik maakt van een OV Chipkaart. Het P+R tarief is slechts voor één dag te gebruiken. De spelregels en de algemene voorwaarden van de P+R locatie vindt u hier. Indien u geen gebruik kunt maken van P+R tarief dan betaalt u in deze parkeergarage € 0,10 per 3 minuten met een dag maximum van € 17,50 per dag. In de parkeerlocatie zijn 5 oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig. De locatie is 7 dagen 24 uur geopend.

Parkeerabonnementen P+R Hoofddorp

In de P+R Hoofddorp bieden wij diverse type parkeerabonnementen aan. Wij hebben 7 dagen 24 uur parkeerabonnementen en 5 dagen zaken parkeerabonnementen. 

Bestellen parkeer waardekaarten voor P+R Hoofddorp

Indien u uitrijkaarten en/of waarde kaarten voor uw klanten wilt
bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met onze afdeling verkoop. Minimale afname 50 stuks. U kunt hun bereiken via e: verkoop@p1.nl of t: 070 - 370 50 70.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact