Amsterdam

1

P1 Parking Amsterdam Centrum

Prins Hendrikkade 20 a

  • 434
  • 6
  • Vrij
2

Parkeergarage Olympisch Stadion

Inrit: Laan der Hesperiden tegenover 66

  • 500
  • 6
  • Vrij
3

P+R Amsterdam Olympisch Stadion

Inrit: Laan der Hesperiden tegenover 66

  • 350

4

Parkeergarage AH Stadionplein

Stadionplein 115

  • 118
  • 2

Parkeren in Amsterdam

Parkeren in Amsterdam

P1 heeft meerdere parkeerlocaties in en rondom het centrum van Amsterdam. Wilt u direct in het centrum parkeren? Parkeer dan in de P1 Parking Amsterdam Centrum. Maakt u liever gebruik van P+R en reist u vanaf de parkeergarage met het OV naar het centrum? Parkeer dan uw auto bij P+R Olympisch stadion. Beide parkeergarages bieden een gunstig tarief, zijn 24 uur per dag geopend en zijn eenvoudig te bereiken via de S-wegen.
 

Parkeren Amsterdam centrum

In de P1 Parking Amsterdam Centrum parkeert u direct in het centrum. Onze parkeergarage in Amsterdam is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en er is altijd een servicemedewerker aanwezig. De parkeergarage is gelegen aan de Prins Hendrikkade 20a, naast het Amsterdam Centraal Station.

U kunt de P1 Parking Amsterdam centrum het beste bereiken via de volgende S afslagen op de ring A-10: S 102, S 114 en de S 116. Vanaf de A10 bent u binnen 10 - 15 minuten in onze parkeergarage. U hoeft niet door het stadshart van Amsterdam te rijden om onze parkeergarage te bereiken. Er is toezicht in de parkeergarage waardoor het risico op autoinbraken minimaal is.

Locaties in de buurt van de P1 Parking Amsterdam Centrum

Vanuit de parkeergarage bent u direct in de binnenstad. Locaties zoals Amsterdam Centraal Station, De Zeedijk, de Kalverstraat, de Dam, De Nieuwe Kerk, Paleis op de Dam, Madame Tussauds, BODY WORLD, De Bijenkorf, het Rokin, de Nieuwe Zijdsvoorburgwal, het Spui, het Leidseplein, de Leidsestraat en Paleis van justitie IJdok zijn binnen enkele minuten ter voet te bereiken.

Goedkoop Parkeren in Amsterdam centrum

Bent u van plan langer dan 4 uur te parkeren in het centrum van Amsterdam? Boek dan van te voren uw parkeerplaats en krijg een fikse korting op het dagtarief! Met onze parkeeractie 20voor020 parkeert u voor slechts € 20,- voor 24 uur in de P1 Parking Amsterdam Centrum. Bovendien bent u verzekerd van een parkeerplaats. U heeft tenslotte gereserveerd.

Ga voor meer informatie naar www.20voor020.nl  of boek direct uw parkeerplaats.

Recensies P1 Parking en de parkeeractie 20voor020

Benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers? Bekijk onze recensies op Yelp en Facebook.

Dagkaart parkeren Amsterdam

Voor een 24 uurs dagkaart Amsterdam straatparkeren in het centrum van Amsterdam betaalt u € 45,-. Een dagkaart is bij ons € 20,- als u online boekt. De tarieven van de parkeergarages in Amsterdam schommelen tussen de € 50,- en € 55,- per dag.

Parkeerabonnement Amsterdam centrum

Voor de P1 Parking Amsterdam Centrum verkopen wij diverse type parkeerabonnementen. Wij bieden 5 dagen zaken, 7 dagen 24 uur of abonnementstype voor bewoners aan.

Bekijk ons aanbod aan abonnementen.

Bestellen parkeer waardekaarten of reserveren van parkeerplaatsen voor de P1 Parkings Amsterdam Centrum

Indien u uitrijkaarten en-/of uur waarde kaarten wilt bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met onze afdeling verkoop. Minimale afname is 50 stuks. 
e: verkoop@p1.nl
t: 070 - 370 50 70.

U kunt ook met de afdeling verkoop contact opnemen als u een groepsreservering vanaf 20 voertuigen wilt maken.

P+R Amsterdam Olympisch stadion

Indien u gebruik wil maken van een P+R dan raden wij u de P+R locatie Olympisch Stadion aan. Deze P+R locatie is zeer eenvoudig te bereiken vanaf de ring A-10. Vanaf deze parkeerlocatie bent u met de tram in 5 tot 10 minuten op het Museumplein, bij het Concertgebouw of op de PC Hooftstraat. Als u 10.00 parkeert betaalt u € 1,- per dag, Parkeren voor 10.00 uur kosten € 8,- voor de eerste 24 uur, daarna betaalt u € 1.- per dag. De prijzen zijn exclusief kosten openbaar vervoer.

Let op! Voor de P+R geldt een aparte inrit. Kijk goed welke inrit u moet hebben als u naar de parkeergarage rijdt.

Parkeren in Amsterdam Zuid 

Parkeren Olympisch Stadion Amsterdam
Maakt u geen gebruikt van P+R maar moet u wel in Amsterdam Zuid zijn? Dan kunt u als kort parkeerder parkeren in de parkeergarage Olympisch Stadion. U betaalt dan het reguliere tarief van € 5,- per uur.

Parkeerabonnementen Olympisch Stadion
Indien u interesse heeft in een abonnement voor het Olympisch Stadion kunt u een mail sturen naar verkoop@p1.nl of bellen naar 070 - 370 50 70.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact