Amsterdam

1

P1 Parking Amsterdam Centrum

Prins Hendrikkade 20 a

 • 410
 • 6
 • Vrij
2

P1 Parking Waterlooplein

Valkenburgerstraat 238

 • 195
 • 4
 • Vrij
3

Parkeergarage Olympisch Stadion

Inrit: Laan der Hesperiden tegenover 66

 • 500
 • 6
 • Vrij
4

P+R Amsterdam Olympisch Stadion

Inrit: Laan der Hesperiden tegenover 66

 • 350

5

Parkeergarage Argentinië

Oostelijke Handelskade 863

 • 369

6

Parkeergarage AH Stadionplein

Stadionplein 115

 • 118
 • 2

7

Parkeergarage Stadionplein Zuid

Stadionplein 294

 • 220
 • 4

Parkeren in Amsterdam

Parkeren in Amsterdam is niet goedkoop. Met een tarief dat kan oplopen tot €8 per uur heeft de Nederlandse hoofdstad het hoogste parkeertarief van Nederland. Wilt u niet teveel betalen voor een parkeerplaats maar wilt u wel in het centrum parkeren? Lees dan verder!

P1 heeft meerdere parkeerlocaties in en rondom het centrum van Amsterdam. Wilt u direct in het centrum parkeren? Parkeer dan in de P1 Parking Amsterdam Centrum. Maakt u liever gebruik van P+R en reist u vanaf de parkeergarage met het OV naar het centrum? Parkeer dan uw auto bij P+R Olympisch stadion. Beide parkeergarages bieden een gunstig tarief, zijn 24 uur per dag geopend en zijn eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg.

Parkeren Amsterdam centrum

In de P1 Parking Amsterdam Centrum parkeert u direct in het centrum. Onze parkeergarage in Amsterdam is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en er is altijd een servicemedewerker aanwezig. De parkeergarage is gelegen aan de Prins Hendrikkade 20a, naast het Amsterdam Centraal Station.

U kunt de P1 Parking Amsterdam centrum het beste bereiken via de volgende S afslagen op de ring A-10: S 102, S 114 en de S 116. Vanaf de A10 bent u binnen 10 tot 15 minuten in onze parkeergarage. U hoeft niet door het stadshart van Amsterdam te rijden om onze parkeergarage te bereiken. Er is toezicht in de parkeergarage waardoor het risico op auto-inbraken minimaal is.

Let goed op als u op de Prins Hendrikkade rijdt. De inrit van de parkeergarage is soms lastig te vinden door het vele verkeer in de straat. Veel navigatiesystemen accepteren geen letters in waardoor de navigatie u naar de Prins Hendrikkade 20 zal leiden.  Nummer 20 ligt echter aan de andere kant van de weg. De inrit van de parkeergarage ligt aan de kant van het Centraal Station, tegenover de Albert Heijn.

In de buurt

Vanuit de parkeergarage bent u direct in de binnenstad. Locaties zoals De Zeedijk, de Kalverstraat, de Dam, De Nieuwe Kerk, Paleis op de Dam, Madame Tussauds, BODY WORLD, De Bijenkorf, het Rokin, de Nieuwe Zijdsvoorburgwal, het Spui, het Leidseplein, de Leidsestraat en Paleis van justitie IJdok zijn binnen enkele minuten ter voet te bereiken.

Daarnaast ligt deze parkeergarage naast het Centraal Station, de metro en het centrale busplatform. U kunt vanaf hier gemakkelijk verder reizen naar uw eindbestemming.

Of u nou een paar uurtjes of een paar dagen in Amsterdam doorbrengt, de P1 Parking Amsterdam Centrum is de ideale parkeergarage in het centrum van Amsterdam.

Goedkoop Parkeren in Amsterdam centrum

Bent u van plan om langer dan 4 uur te parkeren in het centrum van Amsterdam? Boek dan van te voren uw parkeerplaats en krijg een fikse korting op het dagtarief! Met onze parkeeractie 20voor020 parkeert u voor slechts €20 24 uur in de P1 Parking Amsterdam Centrum. 

Een parkeerplaats boeken doet u eenvoudig online. U kunt tot 20 minuten voor aanvang nog reserveren. Door middel van kentekenherkenning gaat de slagboom automatisch voor u open als u binnen komt rijden. U rekent online het tarief af en vervolgens mag u voor de door u gewenste duur parkeren in de parkeergarage. Parkeert u langer? Dan betaalt u de resterende tijd tegen het reguliere tarief. U kunt tot 14 dagen achtereen een parkeerplaats boeken.

Met de optie onbeperkt in- en uitrijden kunt u de parkeergarage verlaten en betreden wanneer u wilt. Voor deze optie betaalt u €5 extra per dag.   

Ga voor meer informatie naar www.20voor020.nl of boek direct uw parkeerplaats.

Recensies P1 Parking en de parkeeractie 20voor020

Benieuwd naar de ervaringen van onze bezoekers? Bekijk onze recensies op Yelp en Facebook.

Dagkaart parkeren Amsterdam

Voor een 24 uurs dagkaart Amsterdam in het centrum van Amsterdam betaalt u € 45 op straat. Bij ons betaalt u online € 20. De dagtarieven van de parkeergarages in Amsterdam schommelen tussen de €50 en €80 per dag.

Parkeerabonnement Amsterdam centrum

Voor de P1 Parking Amsterdam Centrum verkopen wij diverse type parkeerabonnementen. Wij bieden zakelijke abonnementen aan zoals 5 dagen (ma-vrij) 24/7 parkeren, abonnementen voor overnachtingen (ma-vrij), abonnementen voor overnachting + weekend en een 24/7 abonnement voor bewoners. Alle abonnementen zijn af te sluiten voor 1 maand of voor een heel jaar. 

Heeft u interesse in een parkeerabonnement? Bekijk dan hier ons aanbod in abonnementen.

Waardekaarten & Groepsreserveringen parkeergarage Amsterdam Centrum

Indien u uitrijkaarten en-/of uur waarde kaarten wilt bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met onze afdeling verkoop. Minimale afname is 50 stuks.
e: verkoop@p1.nl
t: 070 - 370 50 70.
ma t/m vrij: 8.30 – 17.00 uur.

Voor groepsreserveringen neemt u ook contact op met de afdeling verkoop. Voor groepsreserveringen geldt een minimum van 20 voertuigen.

P+R Amsterdam Olympisch stadion

P+R, Park & Ride, is een goedkoop alternatief voor parkeren in Amsterdam. Met P+R parkeert u uw auto buiten de stad en reist u verder naar het centrum van Amsterdam met het OV. Zo voorkomt u hoge parkeerkosten. Bovendien kunt u tijd besparen op uw reistijd.

Indien u gebruik wil maken van een P+R dan raden wij u de P+R locatie Olympisch Stadion aan. Deze P+R locatie is zeer eenvoudig te bereiken vanaf de ring A-10. Vanaf deze parkeerlocatie bent u met de tram in 5 tot 10 minuten op het Museumplein, bij het Concertgebouw of op de PC Hooftstraat. Als u nar 10.00 uur parkeert betaalt u €1 per dag, Parkeren vóór 10.00 uur kosten €8 voor de eerste 24 uur, daarna betaalt u €1 per dag. De prijzen zijn exclusief de kosten voor het openbaar vervoer. Voor het OV in Amsterdam moet u in het bezit zijn van een ov-chipkaart. 

Om in aanmerking te komen voor het voordelige P+R parkeertarief moet u met uw OV-kaart kunnen aantonen dat u in het centrumgebied bent geweest. De P+R parkeerautomaat controleert of uw laatste check-in op de terugreis naar de P+R locatie in het centrumgebied heeft plaatsgevonden. Alleen als dit zo is, betaalt u het voordelige P+r parkeertarief. Was uw laatste check-in op een openbaar vervoer halte buiten het centrumgebied, dan vervalt uw recht op korting en betaalt u het regulire kortparkeren tarief. 

In onderstaand document kunt u meer uitleg vinden over P+R locaties in Amsterdam, de bijbehorende regels en gebieden die tot het centrum behoren:

P+R Amsterdam

Let op! De Parkeergarage Olympisch Stadion heeft een aparte inrit voor P+R. Kijk goed naar welke inrit u moet hebben als u naar de parkeergarage rijdt.

Parkeren in Amsterdam Zuid 

Parkeren Olympisch Stadion Amsterdam
Maakt u geen gebruikt van P+R maar moet u wel in Amsterdam Zuid zijn? Dan kunt u als ook terecht parkeergarage Olympisch Stadion. U betaalt dan het reguliere tarief van €5 per uur.

Parkeerabonnementen Olympisch Stadion
Indien u interesse heeft in een abonnement voor het Olympisch Stadion kunt u een mail sturen naar verkoop@p1.nl of bellen naar 070 - 370 50 70.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact