Amstelveen

2. Parkeergarage Stadsplein

Stadsplein 101

  • 927
  • 14

Parkeren in Amstelveen

In hartje Amstelveen geldt overal betaald parkeren of parkeren voor vergunninghouders. Als u in het centrum wilt parkeren, dan is het wel zo gemakkelijk om in een parkeergarage te staan. Bij Parkeergarage Schouwburgplein betaalt u per 15 minuten (of een gedeelte hiervan) €0,50 en geldt er een maximaal dagtarief van €17,-. Bij Parkeergarage Stadsplein betaalt u per 13 minuten (of een gedeelte hiervan) €0,50 en geldt er een maximaal dagtarief van €19,-. Beide parkeeropties zijn dus goed betaalbaar!

Over Amstelveen

Amstelveen heeft een veelzijdig karakter. Van genieten van de rust in het groen van de parken tot uitgaan op de cultuurstrip in het Stadshart. Zo kan je bijvoorbeeld naar de schouwburg, uitbundige tentoonstellingen bekijken in het CoBrA Museum of Modern Art of ouderwets lekker winkelen en lunchen in het grote en verzorgde winkelcentrum. Natuurliefhebbers kunnen wandelen in het Meanderpark of kabbelend de waterwegen verkennen. Genoeg te doen!

 

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact