Parkeren in Amstelveen

In hartje Amstelveen geldt overal betaald parkeren of parkeren voor vergunninghouders. Als u in het centrum wilt parkeren, dan is het wel zo gemakkelijk om in een parkeergarage te staan. Om een bezoek aan het centrum nog aantrekkelijker te maken, biedt het winkelcentrum in beide stadsgarages aan dat men van maandag t/m donderdag de eerste 90 minuten gratis kan parkeren. Daarna geldt een tarief van € 1,25 per 30 minuten. Van vrijdag t/m zondag betaalt u de eerste 90 minuten €0,50 per 12 minuten, daarna € 1,25 per 30 minuten. Maximaal dagtarief is €20,-.

Over Amstelveen

Amstelveen heeft een veelzijdig karakter. Van genieten van de rust in het groen van de parken tot uitgaan op de cultuurstrip in het Stadshart. Zo kan je bijvoorbeeld naar de schouwburg, uitbundige tentoonstellingen bekijken in het CoBrA Museum of Modern Art of ouderwets lekker winkelen en lunchen/dineren in het grote en verzorgde winkelcentrum. Natuurliefhebbers kunnen wandelen in het Meanderpark of kabbelend de waterwegen verkennen. Genoeg te doen!

Parkeerabonnementen aanvragen in de webshop

Klik hier om een abonnement voor één van beide parkeergarages of waardekaarten aan te vragen in de webshop.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact