Amstelveen

1. Parkeergarage Schouwburgplein

Thomas Cookstraat 1

  • 575
  • 6

2. Parkeergarage Stadsplein

Stadsplein 101

  • 906
  • 13

Parkeren in Amstelveen

In hartje Amstelveen geldt overal betaald parkeren of parkeren voor vergunninghouders. Als u in het centrum wilt parkeren, dan is het wel zo gemakkelijk om in een parkeergarage te staan. Om het bezoek aan de binnenstad te spreiden wegens COVID-19, biedt de gemeente in beide stadsgarages aan dat men van maandag t/m donderdag de eerste 90 minuten gratis kan parkeren. Daarna geldt een tarief van €1,25 per 30 minuten. (De 2 uur gratis parkeren voor loyaltycardhouders in Parkeergarage Schouwburgplein, komt met deze nieuwe regeling te vervallen.) Van vr-zo: €0,50 per 12 min. Maximaal dagtarief is €20,-. 

Over Amstelveen

Amstelveen heeft een veelzijdig karakter. Van genieten van de rust in het groen van de parken tot uitgaan op de cultuurstrip in het Stadshart. Zo kan je bijvoorbeeld naar de schouwburg, uitbundige tentoonstellingen bekijken in het CoBrA Museum of Modern Art of ouderwets lekker winkelen en lunchen in het grote en verzorgde winkelcentrum. Natuurliefhebbers kunnen wandelen in het Meanderpark of kabbelend de waterwegen verkennen. Genoeg te doen!

Parkeerabonnementen aanvragen in de webshop

Klik hier om een abonnement voor één van beide parkeergarages of waardekaarten aan te vragen in de webshop.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact