Parkeren in Leiden

Goedkoop parkeren in Leiden centrum

Leiden heeft een groot aantal parkeergarages in of bij de binnenstad die ook goed te bereiken zijn via de A4 en de A44. De parkeergarages Lammermarkt, Morspoort, Garenmarkt en Haarlemmerstraat liggen in het centrum van Leiden. U parkeert dan in het historische centrum van Leiden op loopafstand van musea, restaurants en winkels. 

Parkeersituatie Leidse binnenstad

In de binnenstad zijn bijna alle parkeerplekken bestemd voor vergunninghouders. Bezoekers kunnen tegen een gereduceerd tarief parkeren in de parkeergarages. Kortparkeren mag op enkele plekken. Op deze kortparkeerlocaties geldt een maximale parkeerduur van twee uur. Kijk voor meer informatie op de stadskaart

Parkeren met korting in de parkeergarages

Bezoekers kunnen parkeren in de parkeergarages. Op de Stadskaart vindt u een overzicht van alle parkeergarages in Leiden. Het is ook mogelijk om vooraf een parkeerplek te reserveren met korting. Reserveer & parkeer met korting is mogelijk bij de parkeergarages Lammermarkt, Garenmarkt en Morspoort. Hiervoor gaat u naar Parkeren in Leiden

Parkeerabonnementen aanvragen webshop

Klik hier om naar de webshop te gaan voor het aanvragen van uw parkeerabonnement. In de webshop kunt u abonnementen aanvragen voor parkeergarages in Leiden. Meer informatie over de abonnementen kunt u vinden op de website van de gemeente Leiden.

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor het gebruik van de parkeergarages in eigendom van de Gemeente Leiden.

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u terecht bij P1 Parking Leiden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 071-8200384. Daarnaast kunt u ook per mail contact opnemen via leiden@p1.nl.   

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact