Parkeren in Zoetermeer

Zoetermeer heeft een modern winkelcentrum ‘het Stadshart’ met een groot aanbod aan winkels en even verderop de sfeervolle historische Dorpsstraat. Hier is het genieten van de uitstekende restaurants en de verschillende uitgaansgelegenheden. Ook de cultuurminnende bezoekers worden niet vergeten in het toonaangevende Stadstheater en  het filmhuis Cine Utopia. En natuurlijk staat in de oude kern het Stadsmuseum, voor wie kennis wil maken met het verleden van Zoetermeer.

Zoetermeer is een stad waar oud en nieuw samenkomen. Van een klein dorpje veranderde Zoetermeer in een relatief korte tijd in een complete stad. Qua stedenbouw neemt Zoetermeer een vooraanstaande positie in binnen de Nederlandse architectuur. Een grote variatie in bouwtrant maakt de stad avontuurlijk en opwindend.

Het verkeers- en vervoersbeleid in de Gemeente Zoetermeer richt zich op het stimuleren van fietsverkeer en openbaar vervoer, het investeren in een robuuste hoofdinfrastructuur en, waar nodig, het beperken van het autoverkeer.

Algemeen geldt dat de parkeermogelijkheden in Zoetermeer moeten bijdragen aan een aangenaam verblijf en dat daarvoor per gebied bezien moet worden wat, gegeven de functies, de parkeerbehoefte is.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact