Parkeren in Eindhoven

Wilt u niet teveel betalen voor een parkeerplaats maar wel in het centrum van Eindhoven parkeren? Lees dan direct verder?

Parkeren Eindhoven centrum

Als u midden in het centrum van Eindhoven wil parkeren kunt u het beste gebruik maken van één van de vier openbare parkeergarages van P1. De vier P1 Parkings zijn: 

Deze parkeergarages bieden een gunstig tarief, zijn 24 uur per dag geopend en zijn eenvoudig te bereiken. Deze parkeergarages liggen alle in het centrum van Eindhoven op loopafstand van winkels, restaurants, de Pathé, het station (Parking Kennedyplein) en het PSV stadion (Parking Mathildelaan).

Net buiten het centrum vindt u ook nog een aantal parkeerterreinen van P1 Parking, namelijk;

Vanaf deze parkeerterreinen bent u met de bus of lopend binnen enkele minuten in het centrum van Eindhoven.

Tarieven parkeren in Eindhoven

In de P1 Parkings is het reguliere tarief  €1,50 per 30 minuten. Het maximale dagtarief is €22. De tarieven in de P1 Parkings zijn goedkoper dan het straattarief van het centrum van Eindhoven. Voor onze parkeergarages P1 Parking Mathildelaan en P1 Parking Kennedyplein kunt u online een parkeerplaats boeken met ons actietarief van €10,- per dag en €7,50 voor een hele avond.

Abonnementen P1 Parkings Eindhoven

Wij verkopen ook abonnementen voor de P1 Parkings in het centrum van Eindhoven t.b.v. bedrijven. U kunt uw abonnement direct via de P1 website bestellen. Hieronder vindt u de diverse parkeerabonnementen per P1 Parking.

U kunt een maand of jaarabonnement afsluiten. Heeft u interesse in een parkeerabonnement? Bekijk dan hier ons aanbod abonnementen.

Heeft u vragen?
Met vragen kunt u terecht bij P1 Parking. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070 - 370 50 70. Daarnaast kunt u ook per mail contact opnemen via verkoop@p1.nl.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact