Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het reserveren van een parkeerplek in een P1 parkeergarage, uw abonnement of het digitaal loket? Kijk of het antwoord hieronder staat.

Veelgestelde vragen reserveren parkeerplek in P1 parkeergarages

De doorrijhoogte van P1 Parking Waterlooplein is 1.90 meter.

Veelgestelde vragen abonnementen

U kunt uw abonnement op elke gewenste dag in laten gaan.  Wel hebben wij voor het verwerken van uw abonnementsaanvraag 7 dagen nodig. In sommige gevallen kunnen wij uw aanvraag al eerder afhandelen. Wij brengen u altijd direct op de hoogte wanneer uw abonnementskaart klaar is.

De abonnementen worden per hele maand  in rekening gebracht. Wanneer uw abonnement ingaat op een andere dan de eerste dag van de maand, ontvangt u voor de eerste maand een deelfactuur.

De incasso is door uw bank tegengehouden als gevolg van een (tijdelijk) negatief saldo. In de meeste gevallen maakt uw bank hier geen melding van.

Bij een machtiging incasseert P1 automatisch uw abonnementsgeld bij uw bank. De factuur kunt u gebruiken voor uw eigen administratie.

Meld het probleem bij de medewerker in de loge van de parkeergarage of via de intercom bij onze medewerker in de meldkamer. Hij of zij kan een eventuele storing verhelpen. Als dit niet lukt, zorgt onze medewerker voor een andere oplossing.

Neem contact op met de afdeling Verkoop via verkoop@p1.nl of via telefoonnummer (070-3705070).

Abonnementen dienen schriftelijk te worden beëindigd tegen de laatste dag van de maand met een minimale opzegtermijn van één maand.

In de brief vermeldt u:

1.    uw NAW-gegevens
2.    de naam van de parkeergarage
3.    het kaartnummer van uw abonnement

Stuur uw bericht naar:

P1
T.a.v. Afdeling Verkoop
Postbus 97812
2509 GE Den Haag

U kunt de brief ook per e-mail versturen naar verkoop@p1.nl

Veelgestelde vragen digitaal loket

Ja, dit is mogelijk. U kunt een eigen e-mail adres (bv. hotmail) aanmaken en alle documentatie hierheen laten sturen of gebruik maken van het e-mail adres van uw vriend of familielid. U dient er wel rekening mee te houden dat alle correspondentie over de vergunning verstuurd wordt naar het opgegeven e-mail adres.

De status van uw aanvraag is met behulp van uw inloggegevens te zien in de webshop. Bij elke verandering van de status wordt een e-mail verstuurd.

Dit geldt voor lease-auto's en bedrijfsauto's. De leasemaatschappij of werkgever moet een verklaring afgeven welke als scan bij de aanvraag gevoegd kan worden. Hierop moet tenminste vermeld worden: het kenteken, de datum, NAW-gegevens van de vaste bestuurder.

Dit is normaal. Iedereen die een vergunning aanvraagt krijgt automatisch een factuur. Deze factuur is voor uw administratie en hier hoeft u verder niets mee te doen.

U kunt een tijdelijke kentekenwijziging en een permanente kentekenwijziging doorgeven. Hiervoor kunt u inloggen in de webshop.

Als u ingelogd bent met DigiD wordt automatisch na 15 minuten uitgelogd als u in deze periode niet actief bent geweest op de webshop. Dit is voor uw eigen veiligheid. Daarnaast worden niet afgeronde aanvragen bij het uitloggen verwijderd.

Nee, u kunt ook gebruik maken van het formulier dat beschikbaar is in de webshop waarin u zelf uw gegevens kunt invoeren. Als u echter éénmaal een account heeft aangemaakt met DigiD zal u wel steeds opnieuw moeten inloggen met uw DigiD gegevens.

Er kan per klant één e-mail adres gebruikt worden. Een volgende persoon (ander BSN) zal dus een ander e-mail adres moeten gebruiken.

Op onze website kunt u gemakkelijk een parkeerplek reserveren in een van de P1 parkeergarages naar keuze. U heeft hierbij de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende parkeergarages:

- P1 Parking Amsterdam Centrum,

- P1 Parking Amsterdam Waterlooplein

Een parkeerplaats boeken kan tot 20 minuten voor aankomst en u kunt deze met iDEAL of Credit Card (Visa, Mastercard) betalen. Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 – 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. Daarnaast is het mogelijk om voor meerdere dagen te boeken. U kunt tot maximaal 15 dagen boeken.  

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact