Veenendaal

  • 500

2

Parkeergarage Gemeentehuis

J.G. Sandbrinkstraat 53

  • 75

Parkeren in Veenendaal

De gemeente Veenendaal biedt 3 grote parkeergarages en 2 ruime parkeerterreinen in en rondom het centrum. De parkeergarage Gemeentehuis, parkeergarage Arie van Hensbergen, parkeergarage Tricotage, parkeerterrein Coornhertpas en Parkeerterrein Theater - Duivenweide bieden samen plek aan 1656 voertuigen.

De parkeerlocaties bieden alle een tarief van €2,44 per uur. U betaalt per minuut. Het dagtarief in Veenendaal is erg gunstig, met een dagkaart van €6 parkeert u 24 uur lang. Voor een verloren kaart betaalt u €12,50. Alle parkeerlocaties zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Bij alle parkeerlocaties kunt u met PIN, contant of met Gepast Parkeren betalen. Creditcard of andere betaalmethodes worden niet geaccepteerd. Houd hier rekening mee als u gaat parkeren.

De parkeergarages van de gemeente zijn ruim opgezet en goed verlicht. U betaalt in de parkeergarages en op de parkeerterreinen van de gemeente een lager tarief dan op straat.

10% extra korting op parkeren achter de slagboom

Met Gepast Parkeren via Stadsparkeren betaalt u nooit meer teveel voor parkeren. Met Gepast Parkeren kunt u de parkeerkosten achteraf betalen met een speciale parkeerpas of via uw mobiele telefoon. Meld u nu aan via www.parkerenveenendaal.nl en parkeer met 10% korting in de gemeente Veenendaal. Deze 10% korting actie geldt alleen voor de parkeerlocaties achter de slagboom.

Gepast Parkeren is een extra mogelijkheid om te betalen voor het parkeren in Veenendaal.

Veenendaal Winkelstad

Een bezoek aan winkelstad Veenendaal is altijd de moeite waard. Met een enorm en gevarieerd winkelaanbod is altijd leuk winkelen in Veenendaal. Het centrum is goed bereikbaar en modern. Het winkelgebied onderscheidt zich door een breed aanbod van bekende Winkelketers en een keur aan bijzondere winkels. Het winkelcentrum is grotendeels overdekt waardoor u bij slecht weer gewoon door kunt blijven winkelen.

Naast het gevarieerde aanbod organiseert Winkelstad Veenendaal regelmatig evenementen in het winkelcentrum waar u gratis aan kunt deelnemen. Zoals het shoppingfestival, de zomermarkt en het vaderfestival tijdens vaderdag.

Naast het grote winkelcentrum heeft Veenendaal nog veel meer te bieden. De stad heeft bijvoorbeeld een museum waar vaste en afwisselende tentoonstellingen worden gehouden. Daarnaast er de Cultuurfabriek waar de bibliotheek en de kunstuitleen is gevestigd. Een avondje uit kan uistekend in het Filmhuis of Theater de Lampegiet waar grote én kleine artiesten optreden. Daarnaast biedt de stad tal van gezellige horecagelegenheden.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact