Streetview

P1 Parking Mathildelaan

Mathildelaan 2a
5611 BL Eindhoven
088 - 126 14 14

Inrijhoogte: 1.90 meter

Route

1187
7
14
Vrij

24 uur parkeren voor €10,- of vanaf 18:00 uur 6 uur parkeren voor €7,50

Boek deze actie!

Openingstijden

Inrijden: 24/7
Uitrijden: 24/7

Tarieven

€1,50 per 30 min.
Max. dagtarief €22

Betalen

Munten, Biljetten, PIN, Creditcard, Dip & GO, MTC, Travelcard, TOM

Extra info

Er zijn geen extra meldingen over deze parkeerplaats.


Algemene info

Parkeren in Eindhoven Centrum

De P1 Parking Mathildelaan ligt direct gelegen in het centrum van Eindhoven. Dit is de ideale parkeerlocatie als u naar een evenement in het Philips stadion gaat of een bezoek gaat brengen aan het centrum van Eindhoven.

U bent bij in een paar minuten bij grote trekpleisters zoals de Mediamarkt, Primark, de Bijenkorf, Piazza Center, Philips museum en de JT bioscoop vanaf de parkeergarage.

Betalen met MTC, Travelcard en TOM-pas

Het is nu ook mogelijk om te betalen met de MTC card, Travelcard en TOM-pas (voorheen MKB Brandstofpas). U biedt de kaart aan bij de in- en uitrit en het parkeergeld wordt via de factuur van de betreffende tankkaart met u verrekend.

Bereikbaarheid

De parkeergarage is makkelijk te bereiken via de grote toegangswegen van Eindhoven. Vanaf de snelweg bent u binnen 15 minuten in de parkeergarage.

Tarieven

In de P1 Parking Mathildelaan is het tarief €1,50 per 30 minuten. Dit is een goedkoper tarief dan het straattarief in het centrum. Het maximale dagtarief is €22.

Openingstijden

De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Te allen tijde is er een servicemedewerker aanwezig.

 

 

Reacties van klanten

Hartstikke bedankt

Vandaag een kapotte band gereden bij de ingang van de parkeergarage. Bij het uitstappen kwamen ze me al tegenmoet om te helpen. De reserve band lag er snel op.... [ lees meer ] Bedankt voor de vriendelijke serves!

Mevr. Verberne

Bedankt!

Vanochtend heeft een medewerker van uw garage mij bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen. De accu van mijn auto was leeg en mijn TomTom werkte niet meer. Goede... [ lees meer ] service! Dankjewel en tot ziens.

Dhr. Vinnesers

auto kwijt

Geweldig hoe ik door Erkan geholpen werd om mijn auto terug te vinden. Hij droeg daarbij ook nog mijn zware tassen en stelde mij voortdurend gerust. Echt GEWELDIG... [ lees meer ] Ook dank aan de andere medewerkers.

Mevr. Verheggen

Goede service

Vanochtend liet ik mijn pinpas achter in de betaalautomaat. Gebeld met P1. Werd direkt teruggebeld. Pinpas was gevonden. Bij het afhalen zeer vriendelijk te woord... [ lees meer ] gestaan. Hulde, zo kan het dus ook!

Dhr. Viergever

Geweldige P1 medewerker

Rond 13 parkeerde ik de garage. Ik dacht dat ik mijn auto op 2e etage had staan. Ik had het fout maar medewerker heeft me geholpen met vinden van de auto. Hij stelde... [ lees meer ] me helemaal op mijn gemak. Super!

Dhr. Sippo

Goede hulp

Uw medewerker Gekan (hopelijk juist gespeld) heeft me vriendelijk en kordaat geholpen met het betalen in de parkeergarage nu betalen met de chipknip (helaas) niet... [ lees meer ] meer mogelijk is. Grote dank.

Dhr. Jenner

Medeleven en behulpzaamheid

Mijn vrouw viel vlak bij de ingang van de parkeergarage en kon niet meer lopen. De medewerker van U was erg behulpzaam en ondersteunde mijn vrouw zodat ik mijn auto... [ lees meer ] die bij U gestald stond kon ophalen

Dhr. Moers

Reageer ook

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact