Streetview

P1 Parking Kennedyplein

Kennedyplein 400
5611 ZV Eindhoven
088 - 126 14 14

Inrijhoogte: 2.00 meter

Route

799
3
4

Openingstijden

Inrijden: ma t/m zo: 06.00 - 23.00 uur
Uitrijden: 24/7

Tarieven

€1,50 per 30 min.
Max. dagtarief €22

Betalen

Munten, Biljetten, PIN, Credit Card, Dip & Go, Wave & Pay, MTC, Travelcard ,TOM

Extra info

Er zijn geen extra meldingen over deze parkeerplaats.

  • 6 min de Effenaar in Eindhoven
  • Station Eindhoven
  • Beursgebouw Eindhoven
  • Effenaar
  • Kazerne

Toon meer


Algemene info

Parkeren bij het Kennedyplein in Eindhoven

Bij de P1 Parking Kennedyplein in Eindhoven kunt u de hele dag parkeren aan de rand van het stad. De parkeergarage is elke dag geopend van 6.00 uur tot 23.00 uur, maar u kunt buiten de openingstijden gewoon nog uitrijden. De P1 Parking Kennedyplein ligt naast het Centraal station. Binnen enkele minuten lopen bent u in het centrum van Eindhoven. U betaalt een tarief van €1,50 per 30 minuten.  

Parkeren bij de Effenaar? Koop een parkeerkaart.

Samen met de Effenaar maakt P1 het mogelijk om een uitrijkaart te kopen bij de balie van het poppodium. Voor slechts €6,- mag u 4 uur lang parkeren in de P1 Parking Kennedyplein. Dit is een korting van 40%. Als u langer dan vier uur parkeert, betaalt u het reguliere kortparkeertarief. Vanaf de parkeergarage is het 5 minuten lopen naar de Effenaar.

Abonnementen P1 Parking Kennedyplein.

Wilt u een abonnement aanvragen voor de parkeergarage Kennedyplein? Vraag dan direct uw abonnement aan via onze website.

Betalen met Dip & Go, MTC, Travelcard en TOM-pas

Het is nu ook mogelijk om te betalen met de MTC card, Travelcard en TOM-pas (voorheen MKB Brandstofpas). U biedt de kaart aan bij de in- en uitrit en het parkeergeld wordt via de factuur van de betreffende tankkaart met u verrekend. Ook Dip & Co is mogelijk.

 

Reacties van klanten

Super

Ik kon mijn auto niet meer vinden en zag de mijnheer van P1 lopen. Hij zei: "ik loop wel even met u mee". Zo'n vriendelijke man van P1.

Dhr. Koebrugge

Reageer ook

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact