Parkeren in Dordrecht

 

Goedkoop parkeren Dordrecht centrum - P1 Parking Drievriendenhof - Parkeergarage Dordrecht Centrum

Het parkeren in het centrum van Dordrecht kost €2,70 per uur. Indien u goedkoper wil parkeren dan de tarieven op straat dan raden wij u de parkeergarage P1 Parking Drievriendenhof / P1 Parking Dordrecht centrum aan. In deze parkeergarage betaalt u slechts €1 per 28 minuten. De P1 Parking is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Deze P1 Parking is makkelijk te bereiken via de A16 en de N3. In het centrum staan verwijsborden, die aangeven hoe u kunt rijden naar de parkeerlocatie Drievriendenhof. Volg de borden. U kunt ons nu ook bereiken via de Museumstraat. Deze route staat niet op de verwijsborden. De P1 Parking is gekoppeld aan het winkelcentrum Drievriendenhof. Sinds 1 februari 2014 heeft de parkeergarage een nieuwe in- en uitrit. De in- en uitgang zijn nu beide 2,78 meter breed, waardoor zelfs de breedste auto probleemloos naar binnen kan rijden.

Locaties in de buurt van de P1 Parking Drievriendenhof - Dordrecht centrum

Vanuit de parkeergarage bent u snel in het winkelcentrum van Dordrecht. U loopt direct naar het winkelcentrum Drievriendenhof, het Statenplein, de Rechtbank, de Media Markt of het Bagijnhof.

Indien u naar The Movies Dordrecht of het Dordt Museum gaat, dan kunt u het beste in onze P1 Parking parkeren. In The Movies kunt u tegen gereduceerd tarief een uitrijkaart kopen voor de P1 Parking Drievriendenhof. De parkeergarage Drievriendehof ligt in het oude centrum. In de binnenstad van Dordrecht vindt u een verscheidenheid aan gezellige cafés en restaurants.

Parkeerabonnementen P1 Parking Dordrecht centrum - Drievriendenhof 

In de P1 Parking Dordrecht centrum verkopen wij diverse typen abonnementen. Wij bieden parkeerabonnementen aan voor 5, 6 en 7 dagen en - abonnementen voor overnachtingen en weekenden.

Bestellen van waardekaarten of reserveren van parkeerplaatsen voor de P1 Parking Dordrecht centrum

Indien u uitrijkaarten en/of uur waarde kaarten voor uw klanten wilt bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met onze afdeling verkoop. Minimale afname 50 stuks. U kunt hen bereiken via e: verkoop@p1.nl of t: 070 - 370 50 70.

U kunt ook met de afdeling verkoop contact opnemen als u een groepsreservering vanaf 20 voertuigen wilt maken.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact