Streetview

P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum

Beekstraat 33
7311 LE Apeldoorn

Route

106
2

Parkeren voor € 5,50 tussen 18.00 en 9.00 uur in het centrum van Apeldoorn.

Reserveer nu!

Openingstijden

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ma-Zo: 00:00 - 23:59 uur

Tarieven

€ 0,50 per 15 minuten
Max. dagtarief € 10,-

Betalen

Pin, VISA en Mastercard bij de betaalautomaat

Toon meer


Algemene info

Goedkoop parkeren in Apeldoorn

Parkeren in Apeldoorn? Met de parkeeractie 5,50voor055 boekt u een parkeerplek bij P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum voor slechts € 5,50. Met deze boeking mag u vanaf 6 uur 's avonds tot 9 uur 's ochtends parkeren op het parkeerterrein. Dit is veruit het goedkoopste parkeertarief van Apeldoorn Centrum. Na 4 uur bent u al goedkoper uit dan als u met het reguliere tarief zou parkeren.

De parkeergarage Markt Centrum ligt midden in het centrum van Apeldoorn. Vanaf het parkeerterrein bent u meteen op het marktplein. Hier bevinden zich horecagelegenheden en de ingang van de winkelstraat.

Het parkeerterrein is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. U kunt dus ook 's avonds en in het weekend altijd parkeren.

Locaties in de buurt van P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum

Vanaf P1 Parking Apeldoorn Centrum is het enkele minuten lopen naar restraurants Shabu Shabu en Mangú, de hoofdstraat, het gemeentehuis, het winkelcentrum Oranjerie, het Coda Museum en Paleis het Loo.

Parkeeractie Apeldoorn

Met de parkeeractie parkeert u voor € 0,45 per 15 minuten. Dat is een korting van 10%. Registreren voor het kortingstarief doet u via deze pagina. U kiest hier uw datum en laat uw kenteken achter zodat ons kentekenherkenningssysteem weet dat u mag parkeren tegenover het kortingstarief.

Parkeren in Apeldoorn, nergens goedkoper.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact