Streetview

P1 Parking Amsterdam Centrum

Prins Hendrikkade 20 a
1012 TL Amsterdam
020-6385330
Inrijhoogte: 1.90

Route

434
6
Vrij

De hele dag parkeren in hartje Amsterdam vanaf €20,-

Boek deze actie!

Openingstijden

24 uur, 7 dagen per week

Ma-Zo: 00:00 - 23:59 uur

Tarieven

€ 5,- per uur
Max. dagtarief € 55,00

Betalen

Munten, biljetten, Pin en Creditcard (alleen bij de betaalautomaat).

Toon meer


Algemene info

Let op: De lift is tijdelijk buiten gebruik. U kunt zich melden bij de medewerker in de lodge indien u afhankelijk bent van de lift.

Goedkoop parkeren Amsterdam centrum

Parkeert u langer dan 4 uur? Maak dan gebruik van de parkeeractie 20voor020. Vanaf € 20,- kunt u bij ons 24 uur parkeren. U betaalt omgerekend € 0,83 per uur. De 24 uur gaan in op het moment van inrijden. Bovendien bent u gegarandeerd van een parkeerplaats. U kunt tot 20 minuten voor inrijden nog een parkeerplaats boeken.

Bereikbaarheid Amsterdam centrum

De parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum is binnen 10 minuten bereikbaar vanaf de ring. In de video's laten wij zien hoe je het beste kunt rijden via de S102, de S114 en de S116. Volg de borden centrum en vervolgens de borden P Amsterdam Centraal.

Wij raden aan om in uw navigatie niet het adres maar de coördinaten van de parkeerlocatie te gebruiken:
Lat: 52.378887
Long: 4.896996

52°22'43.4"N 4°53'49.1"E

Amsterdam centrum

Onze parkeergarage ligt in het centrum ten opzichte van de volgende winkelstraten: Zeedijk. Damrak, Dam, Nieuwe Zijdsvoorburgwal, Nieuwendijk, Kalverstraat, Rokin, De Munt, Rembrandtplein, Leidseplein, Singel, de 9 straatjes en de Jordaan.

Vanuit onze locatie bent u snel bij alle winkels, musea en culturele gelegenheden in het centrum van Amsterdam. Onze parkeergarage Amsterdam Centrum ligt pal naast het Centraal Station. Vanuit het Centraal Station kunt u verder reizen met de tram, bus, rondvaartboot of de watertaxi.

Parkeren in Amsterdam doet u het beste bij P1 Parking Amsterdam. Midden in het centrum, goed bereikbaar en een laag tarief.

 

Reacties van klanten

super service

ons plaatsje was op voorhand gereserveerd en betaald, we waren niet zeker of ons ticket nog gevalideerd moest worden. de heren van de infobalie hebben ons uitstekend... [ lees meer ] en super vriendelijk geholpen!

Mevr. Maes

Dank en compliment

Voor het eerst gebruik gemaakt van uw parkeergarage; we hadden van tevoren gereserveerd en betaald en alles ging zoals was afgesproken. Medewerker heeft ons prima... [ lees meer ] geholpen. Dank voor de service.

Mevr. van Leersum

Perfecte locatie P1

Parkeerplaats vooraf geboekt met onbeperkt in- en uitrijden vanwege ADE. Uitstekende service en in hartje Amsterdam. Perfect te bereiken en alles in de buurt.... [ lees meer ] Complimenten.

T. Binda

4 december

Geweldige parkeergelegenheid, voor herhaling vatbaar. Goedkoper dan de trein, zeker met z'n vieren.

H. Blok

een aanrader

eerste maal gebruik gemaakt en vooraf betaald met visakaart. bij aankomst kwam het kaartje er al automatish uit met verwelkoming op naam, prima. gemakkelijk en... [ lees meer ] direct in het centum.

de brabandere koen

Reageer ook

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact