Streetview

P1 Parking Amsterdam Centrum

Prins Hendrikkade 20 a
1012 TL Amsterdam
020-6385330

Inrijhoogte: 1.90

Route

410
6
Vrij

De hele dag parkeren in hartje Amsterdam vanaf €20,-

Boek deze actie!

Openingstijden

In - en uitrijden: 24/7
Let op! De verkeerssituatie op de Prins Hendrikkade is permanent gewijzigd. Zie onderstaand voor meer informatie.

Tarieven

€ 5,- per uur
Max. dagtarief € 55,00

Betalen

Munten, biljetten, Pin en Creditcard (alleen bij de betaalautomaat). MTC, Travelcard en TOM

Toon meer


Algemene info

Bereikbaarheid P1 Parking Amsterdam Centrum - Permanente wijziging van de verkeerssituatie op de Prins Hedrikkade

De gemeente Amsterdam heeft de verkeerssituatie rondom het Centraal Station gewijzigd. Voortaan is het niet meer mogelijk om via de Prins Hendrikkade langs Centraal Station te rijden. Deze route is voor autoverkeer gesloten, uitgezonderd voetgangers en fietsers. Ter hoogte van  het kruispunt Prins Hendikkade - Martelaarsgracht (parkeergarage bevindt zich aan de linkerzijde) is er een keerlus aangebracht waar het verkeer uitsluitend rechtsaf of linksaf kan afslaan. Als u linksaf slaat rijdt u direct de parkeergarage binnen. 

De gewijzide verkeerssituatie heeft gevolgen voor de aanrijroute uit oostelijke richting (S114 en S116). Zie onderstaande kaartjes ter verduidelijking.

Coordinaten voor navigatie
Lat: 52.378459
Long: 4.897096

52°22'42.452"N 4°53'49.5456"E

Routebeschrijving S116
Als u uit de IJtunnel komt gaat u rechtsaf de Prins Hendrikkade op en rijdt u deze af tot het kruispunt Prins Hendrikkade - Geldersekade. Hier slaat u rechtsaf de Odebrug op. Deze rijdt u af en bij het kruispunt slaat u linksaf De Ruijterkade op. Bij het eerstvolgende kruispunt slaat u linksaf de Droogbak op. Deze rijdt u af en bij het kruispunt gaat u linksaf de Prins Hendrikkade op. Aan het einde gaat u bij de keerlus linksaf. U kunt nu de parkeergarage binnenrijden.

Routebeschrijving S114
Na de Piet Heintunnel houdt u rechts aan richting de Piet Heinkade. U rijdt de gehele Piet Heinkade af. Ter hoogte van het Centraal Station gaat u rechtdoor De Ruijterkade op. Zodra u zich op De Ruijterkade bevindt gaat u het eerste kruispunt linksaf de Droogbak op. Aan het einde van de Droogbak slaat u bij het kruispunt linksaf de Prins Hendikkade op. Aan het einde gaat u bij de keerlus linksaf. U kunt nu de parkeergarage binnenrijden.

Routebeschrijving S103 
Als u vanaf de A10 de S103 volgt bevindt de ingang van de parkeergarage zich aan uw linkerkant ter hoogte van de kruising Prins Hendrikkade - Martelaarsgracht. Om de ingang van de parkeergarage te bereiken moet u bij de keerlus keren (linksaf). U kunt na het keren de parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum direct inrijden.

Routebeschrijving S102
Als u vanaf de A10 de S102 volgt gaat u op de kruising Tasmanstraat en Houtmankade niet rechtsaf (navigatie negeren), maar rechtdoor de Westerdoksdijk op. De Westerdoksdijk rijdt u af tot aan kruispunt Westerdoksdijk - Droogbak. Hier slaat u rechtsaf. U rijdt de volledige Droogbak af en slaat bij het kruispunt linksaf de Prins Hendrikkade op. Op de Prins Hendrikkade bevindt zich ter hoogte van kruispunt Prins Hendrikkade - Martelaarsgracht een keerlus. Bij de keerlus keert u (linksaf). U kunt na het keren de parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum direct inrijden.  

Coordinaten voor het gebruik van uw navigatie

De parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum is binnen 10 minuten bereikbaar vanaf de ring. Wij raden aan om in uw navigatie niet het adres maar de coördinaten van de parkeerlocatie te gebruiken:

LET OP! Gebruikt u Google Maps als navigatie? Negeer deze dan en volg bovenstaande route. Google Maps is namelijk nog niet aangepast naar de nieuwe verkeerssituatie.

Lat: 52.378459
Long: 4.897096

52°22'42.452"N 4°53'49.5456"E

Amsterdam centrum

Onze parkeergarage ligt in het centrum ten opzichte van de volgende winkelstraten: Zeedijk, Damrak, Dam, Nieuwezijds Voorburgwal, Nieuwendijk, Kalverstraat, Rokin, De Munt, Rembrandtplein, Leidseplein, Singel, De 9 Straatjes en de Jordaan.

Vanuit onze locatie bent u snel bij alle winkels, musea en culturele gelegenheden in het centrum van Amsterdam. Onze parkeergarage Amsterdam Centrum ligt pal naast het Centraal Station. Vanuit het Centraal Station kunt u verder reizen met de tram, bus, rondvaartboot of de watertaxi.

Parkeren in Amsterdam doet u het beste bij P1 Parking Amsterdam. Midden in het centrum, goed bereikbaar en een laag tarief.

Betalen met MTC, Travelcard en TOM-pas

Het is nu ook mogelijk om te betalen met de MTC card, Travelcard en TOM-pas (voorheen MKB Brandstofpas). U biedt de kaart aan bij de in- en uitrit en het parkeergeld wordt via de factuur van de betreffende tankkaart met u verrekend.

Reacties van klanten

super service

ons plaatsje was op voorhand gereserveerd en betaald, we waren niet zeker of ons ticket nog gevalideerd moest worden. de heren van de infobalie hebben ons uitstekend... [ lees meer ] en super vriendelijk geholpen!

Mevr. Maes

Dank en compliment

Voor het eerst gebruik gemaakt van uw parkeergarage; we hadden van tevoren gereserveerd en betaald en alles ging zoals was afgesproken. Medewerker heeft ons prima... [ lees meer ] geholpen. Dank voor de service.

Mevr. van Leersum

Perfecte locatie P1

Parkeerplaats vooraf geboekt met onbeperkt in- en uitrijden vanwege ADE. Uitstekende service en in hartje Amsterdam. Perfect te bereiken en alles in de buurt.... [ lees meer ] Complimenten.

T. Binda

4 december

Geweldige parkeergelegenheid, voor herhaling vatbaar. Goedkoper dan de trein, zeker met z'n vieren.

H. Blok

Een aanrader

Eerste maal gebruik gemaakt en vooraf betaald met visakaart. Bij aankomst kwam het kaartje er al automatisch uit met verwelkoming op naam, prima. Gemakkelijk en... [ lees meer ] direct in het centrum.

de brabandere koen

Parkeren Guus Meeuwis

Echt super dat je van te voren een parkeerkaart kon regelen. Hoop dat het volgend jaar ook weer kan als we naar Guus gaan.

Marja van der Velden Portengen

Handig & goedkoop

Wat ongelooflijk handig! Door de reservering ben je verzekerd van een parkeerplek in het centrum van A'dam en dat ook nog voor een aardige prijs. Hier ga ik vaker... [ lees meer ] gebruik van maken.

Dorien Nannings

Bryn - Parkeerbeheerder

Vrijheid en verantwoordelijkheid, dat is het werk bij P1 voor mij. We werken in een klein en gezellig team en samen zorgen wij ervoor dat de parkeerlocaties elke dag... [ lees meer ] een betere uitstraling hebben.

Erkan - Parkeerbeheerder

Ik werk vanaf 2014 bij P1 Eindhoven als Servicemedewerker. Deze baan is leuk, omdat je onder de mensen bent en er is altijd wel wat te doen in de garages. Elke... [ lees meer ] storing blijft een uitdaging.

Maarten - Parkeerbeheerder

Door het werken in de servicedienst kom je regelmatig voor nieuwe uitdagingen te staan. Zo sta je het ene moment een klant te woord en zit je het volgende moment met... [ lees meer ] je hoofd in een betaalautomaat.

Reageer ook

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact