Streetview

P1 Parking Amsterdam Centrum

Prins Hendrikkade 20 a
1012 TL Amsterdam
020-6385330
Inrijhoogte: 1.90

Route

434
6
Vrij

De hele dag parkeren in hartje Amsterdam vanaf €20,-

Boek deze actie!

Openingstijden

24 uur, 7 dagen per week

Ma-Zo: 00:00 - 23:59 uur

Tarieven

€ 5,- per uur
Max. dagtarief € 55,00

Betalen

Munten, biljetten, Pin en Creditcard (alleen bij de betaalautomaat).

  • Canal Company + Holland International Rondvaart + Gray Line Amsterdam
  • Rederij Lovers
  • Level Eleven
  • Regardz Zilveren Toren Amsterdam
  • Amsterdam Centraal Station

Toon meer


Algemene info

Optimale bereikbaarheid Amsterdam centrum

P1 Parking Amsterdam Centrum is binnen 10 minuten bereikbaar vanaf de ring.  In de onderstaande video's laten wij per zien hoe u ons makkelijk kan bereiken via verschillende stadsroutes.

De aanrijroute voor de taxi's is verplaatst. Hierdoor zult u vanaf de IBIS weg zeer snel naar de inrit van de parkeergarage kunnen rijden.

Goedkoop parkeren Amsterdam centrum - Actietarief parkeren centrum Amsterdam

In het centrum van Amsterdam hanteren wij het laagste parkeertarief. Bent u van plan om langer dan 4 uur te parkeren? Maak dan gebruik van de parkeeractie 20voor020. Vanaf € 20,- kunt u bij ons 24 uur parkeren. U betaalt omgerekend € 0,83 per uur. De 24 uur gaan in op het moment van inrijden. Bovendien bent u gegarandeerd van een parkeerplaats. U kunt tot 20 minuten voor inrijden nog een parkeerplaats boeken.
Bekijk onze 20voor020 promotiefilm (40 sec.).

Recensies en review P1 Parking en de parkeeractie 20voor020

Wat vinden onze bezoekers van de parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum en de parkeeractie 20voor020? Hier een overzicht met reacties:

Winkelstraten - Centrum

Onze locatie ligt in het centrum ten opzichte van de volgende winkelstraten: Zeedijk. Damrak, Dam, Nieuwe Zijdsvoorburgwal, Nieuwendijk, Kalverstraat, Rokin, De Munt, Rembrandtplein, Leidseplein, Singel, de 9 straatjes, Jordaan.

Vanuit onze locatie bent u snel bij alle winkels, musea en culturele gelegenheden in het centrum van Amsterdam. Onze locatie ligt pal naast het Centraal Station. Vanuit het Centraal Station kunt u verder reizen met de tram, bus, rondvaartboot of de watertaxi. Wij raden u aan om te gaan lopen. Amsterdam ervaart u het beste ter voet.

Reacties van klanten

super service

ons plaatsje was op voorhand gereserveerd en betaald, we waren niet zeker of ons ticket nog gevalideerd moest worden. de heren van de infobalie hebben ons uitstekend... [ lees meer ] en super vriendelijk geholpen!

Mevr. Maes

Dank en compliment

Voor het eerst gebruik gemaakt van uw parkeergarage; we hadden van tevoren gereserveerd en betaald en alles ging zoals was afgesproken. Medewerker heeft ons prima... [ lees meer ] geholpen. Dank voor de service.

Mevr. van Leersum

Perfecte locatie P1

Parkeerplaats vooraf geboekt met onbeperkt in- en uitrijden vanwege ADE. Uitstekende service en in hartje Amsterdam. Perfect te bereiken en alles in de buurt.... [ lees meer ] Complimenten.

T. Binda

Reageer ook

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact