Streetview

P1 Parking Amsterdam Centrum

Prins Hendrikkade 20 a
1012 TL Amsterdam
020-6385330
Inrijhoogte: 1.90

Route

410
6
Vrij

De hele dag parkeren in hartje Amsterdam vanaf €20,-

Boek deze actie!

Openingstijden

24 uur, 7 dagen per week geopend

Let op! Er zijn wegwerkzaamheden op de Prins Hendrikkade. Onderstaand meer informatie over de bereikbaarheid/
coordinaten van P1 Parking Amsterdam Centrum

 

Tarieven

€ 5,- per uur
Max. dagtarief € 55,00

Betalen

Munten, biljetten, Pin en Creditcard (alleen bij de betaalautomaat). MTC, Travelcard, TOM

Toon meer


Algemene info

 

Bereikbaarheid P1 Parking Amsterdam Centrum

De gemeente Amsterdam voert per 8-1 t/m 22-7 werkzaamheden uit aan de Droogbak ter hoogte van de Prins Hendrikkade en de omgeving rondom Centraal Station. Gedurende deze periode is P1 Parking Amsterdam Centrum gewoon BEREIKBAAR! Wel hebben de werkzaamheden gevolgen voor de aanrijroutes uit westelijke richting o.a. de S102 en S103.

Omleiding van de S102
Als u vanaf de A10 de S102 volgt gaat u op de kruising Tasmanstraat en Houtmankade niet rechtsaf (navigatie negeren), maar rechtdoor de Westerdoksdijk op. Op de Westerdoksdijk staat vervolgens een omleiding aangegeven (via de onderdoorgang aan de kant van het Stationsplein, langs het IBIS Hotel). Als u de omleidingsborden volgt komt u uit bij de ingang van P1 Parking Amsterdam Centrum.

S103
Als u vanaf de A10 de S103 volgt bevindt de ingang van de parkeergarage zich aan uw linkerkant ter hoogte van de kruising Prins Hendrikkade - Martelaarsgracht. Om de ingang van de parkeergarage te bereiken moet u keren. Let op! Het is i.v.m. eenrichtingsverkeer lastig keren in het centrum van Amsterdam. Wij adviseren u daarom om de S103 te vermijden en de S102 aan te houden.

Uitrijden van de parkeergarage
Bij het verlaten van de parkeergarage kunt u niet meer rechts afslaan de Droogbak op. Ter plekke wordt er een omleiding aangegeven. Wij adviseren u om deze omleiding te volgen.

Bereikbaarheid parkeergarage Amsterdam Centrum

De parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum is binnen 10 minuten bereikbaar vanaf de ring. Wij raden aan om in uw navigatie niet het adres maar de coördinaten van de parkeerlocatie te gebruiken:

Lat: 52.378887
Long: 4.896996

52°22'43.4"N 4°53'49.1"E

Als u de bovenstaande coördinaten gebruikt komt u recht tegenover de ingang van parkeergarage Amsterdam centrum uit! (Ingang van parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum ligt direct achter het kruispunt) Zie onderstaande foto's:

 

 

U kunt ook de S-route die vanaf de snelweg wordt aangegeven aanhouden. Afhankelijk van uw aanrijroute kunt u de volgende route(s) gebruiken:

S102 
S114
S116

Volg de borden centrum en vervolgens de borden P Amsterdam Centraal. U kunt ook de S103 volgen. Let op! Indien u de S103 volgt bevindt de parkeergargage zich aan uw linkerkant ter hoogte van de kruising Prins Hendrikkade - Martelaarsgracht. Om de entree van de parkeergarage te bereiken moet u keren.

Onderstaand een aantal video's om de aanrijroute te verduidelijken.

Goedkoop parkeren Amsterdam centrum

Parkeert u langer dan 4 uur in Amsterdam? Maak dan gebruik van de parkeeractie 20voor020. Vanaf €20 kunt u bij ons 24 uur parkeren. U betaalt omgerekend €0,83 per uur. De 24 uur gaan in op het moment van inrijden. Bovendien bent u gegarandeerd van een parkeerplaats. U kunt tot 20 minuten voor inrijden nog een parkeerplaats boeken. Voor bijvoorbeeld mindervaliden en kinderwagens is een lift beschikbaar.

U boekt en betaalt u parkeerplaats online via iDeal of met uw creditcard. Op de dag van aankomst rijdt u binnen via kentekenherkenning. Vanaf dat moment gaat de 24 uur in. Parkeert u langer dan 24 uur? U kunt 14 dagen achtereen boeken. Met de optie onbeperkt in-/uitrijden kunt u in de geboekte periode de parkeergarage verlaten en weer inrijden wanneer u dit wenst. Is uw geboekte periode verstreken en wilt u nog langer parkeren? Dan betaalt u de resterende tijd het reguliere tarief van €5 per uur.

Amsterdam centrum

Onze parkeergarage ligt in het centrum ten opzichte van de volgende winkelstraten: Zeedijk. Damrak, Dam, Nieuwe Zijdsvoorburgwal, Nieuwendijk, Kalverstraat, Rokin, De Munt, Rembrandtplein, Leidseplein, Singel, de 9 straatjes en de Jordaan.

Vanuit onze locatie bent u snel bij alle winkels, musea en culturele gelegenheden in het centrum van Amsterdam. Onze parkeergarage Amsterdam Centrum ligt pal naast het Centraal Station. Vanuit het Centraal Station kunt u verder reizen met de tram, bus, rondvaartboot of de watertaxi.

Parkeren in Amsterdam doet u het beste bij P1 Parking Amsterdam. Midden in het centrum, goed bereikbaar en een laag tarief.

Betalen met MTC, Travelcard en TOM-pas

Het is nu ook mogelijk om te betalen met de MTC card, Travelcard en TOM-pas (voorheen MKB Brandstofpas). U biedt de kaart aan bij de in- en uitrit en het parkeergeld wordt via de factuur van de betreffende tankkaart met u verrekend.

Reacties van klanten

super service

ons plaatsje was op voorhand gereserveerd en betaald, we waren niet zeker of ons ticket nog gevalideerd moest worden. de heren van de infobalie hebben ons uitstekend... [ lees meer ] en super vriendelijk geholpen!

Mevr. Maes

Dank en compliment

Voor het eerst gebruik gemaakt van uw parkeergarage; we hadden van tevoren gereserveerd en betaald en alles ging zoals was afgesproken. Medewerker heeft ons prima... [ lees meer ] geholpen. Dank voor de service.

Mevr. van Leersum

Perfecte locatie P1

Parkeerplaats vooraf geboekt met onbeperkt in- en uitrijden vanwege ADE. Uitstekende service en in hartje Amsterdam. Perfect te bereiken en alles in de buurt.... [ lees meer ] Complimenten.

T. Binda

4 december

Geweldige parkeergelegenheid, voor herhaling vatbaar. Goedkoper dan de trein, zeker met z'n vieren.

H. Blok

Een aanrader

Eerste maal gebruik gemaakt en vooraf betaald met visakaart. Bij aankomst kwam het kaartje er al automatisch uit met verwelkoming op naam, prima. Gemakkelijk en... [ lees meer ] direct in het centrum.

de brabandere koen

Parkeren Guus Meeuwis

Echt super dat je van te voren een parkeerkaart kon regelen. Hoop dat het volgend jaar ook weer kan als we naar Guus gaan.

Marja van der Velden Portengen

Handig & goedkoop

Wat ongelooflijk handig! Door de reservering ben je verzekerd van een parkeerplek in het centrum van A'dam en dat ook nog voor een aardige prijs. Hier ga ik vaker... [ lees meer ] gebruik van maken.

Dorien Nannings

Bryn - Parkeerbeheerder

Vrijheid en verantwoordelijkheid, dat is het werk bij P1 voor mij. We werken in een klein en gezellig team en samen zorgen wij ervoor dat de parkeerlocaties elke dag... [ lees meer ] een betere uitstraling hebben.

Erkan - Parkeerbeheerder

Ik werk vanaf 2014 bij P1 Eindhoven als Servicemedewerker. Deze baan is leuk, omdat je onder de mensen bent en er is altijd wel wat te doen in de garages. Elke... [ lees meer ] storing blijft een uitdaging.

Maarten - Parkeerbeheerder

Door het werken in de servicedienst kom je regelmatig voor nieuwe uitdagingen te staan. Zo sta je het ene moment een klant te woord en zit je het volgende moment met... [ lees meer ] je hoofd in een betaalautomaat.

Reageer ook

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact