Parkeren Carnaval Eindhoven

Parkeren in Eindhoven tijdens Carnaval

15 januari 2016

Op 5 februari 2016 barst het Carnaval los in Eindhoven. Bent u er bij? Parkeer dan in één van de P1 parkeergarages in het centrum van Eindhoven. De P1 Parkings Mathildelaan, Kennedyplein en de Witte Dame zijn makkelijk te bereiken via de uitvalswegen rondom het centrum. Het tarief bedraagt in alle garages € 0,50 cent per 12 minuten met een maximaal dagtarief van € 16,-. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk. U hoeft dus geen rekening te houden met tijden.

De parkeergarage Stadhuis en de P1 Parking Hooghuis zijn op zaterdag 6 februari niet bereikbaar van 11.00 tot 17.00 uur.

Carnaval in Lampegat


Tijdens Carnaval is er in hele binnenstad van Eindhoven van alles te beleven. 5 dagen lang transformeert Eindhoven zicht tot de feeststad Lampegat. In alle wijken, kleine kroegjes of in de grote tent op de Markt, van grote georganiseerde feesten tot kleine spontane gezelligheid: iedereen kan op zijn manier feest vieren.

Op de markt staat een grote tent waar verschillende optredens plaatsvinden. De tent is het centrale punt van het Lampegatse carnavalsfeest.

De carnavalsoptocht valt traditiegetrouw op de zaterdag. Op deze dag zal een bonte stoet van praalwagens en loopgroepen door de binnenstad van Eindhoven trekken. De optocht is het startpunt voor de 4 dolle dwaze dagen.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact