Streetview

P1 Parking de Witte Dame

Emmasingel 2a
5611 AZ Eindhoven
088 - 126 14 14

Inrijhoogte: 2.10 meter

Route

249
4
1

24 uur parkeren voor €10,- of vanaf 18:00 uur 6 uur parkeren voor €7,50

Boek deze actie!

Openingstijden

Inrijden: ma t/m zo: 06.00 - 23.00 uur
Uitrijden: 24/7

Tarieven

€1,50 per 30min.
Max. dagtarief €22

Betalen

Munten, Biljetten, PIN, Credit card, Dip & GO, MTC, Travelcard, TOM

Extra info

Ook bij een boeking is inrijden alleen mogelijk tijdens de openingstijden (06:00 - 23:00 uur).Algemene info

Betalen met Dip & Go

U kunt in de P1 Parking de Witte Dame in- en uitrijden met uw creditcard of bankpas, gebruik makend van de Dip & Go faciliteit. Wanneer u met een betaalpas inrijdt en de pas bij de uitrit nogmaals wordt gelezen, dan wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven. Dip & Go faciliteit maakt het mogelijk om bedragen tot €50 te betalen, zonder pincode in te voeren én zonder eerst langs de betaalautomaat te hoeven gaan. Betalen met Dip & Go is eenvoudig, betrouwbaar en spaart tijd uit. Doordat het invoeren van de pincode niet nodig is, is betalen met Dip & Go extra veilig. Bij het uitrijden dient alleen het verschuldigde bedrag te worden bevestigd.

Betalen met MTC, Travelcard en TOM-pas

Het is nu ook mogelijk om te betalen met de MTC card, Travelcard en TOM-pas (voorheen MKB Brandstofpas). U biedt de kaart aan bij de in- en uitrit en het parkeergeld wordt via de factuur van de betreffende tankkaart met u verrekend.

Reacties van klanten

Dr H.J. van der Steeg

Ik ben in 'de Witte Dame' een etui met mijn huissleutel en veiligheidstag kwijt geraakt. Gelukkig is die gevonden. Na een vraag van mij is deze etui opgestuurd en... [ lees meer ] daar ben ik heel erkentelijk voor!

H.J. van der Steeg

Reageer ook

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact