Wateroverlast zorgt voor extreme maatregelen in Parkeergarage Kazerneplein te Roermond

Wateroverlast zorgt voor extreme maatregelen in Parkeergarage Kazerneplein te Roermond

19 juli 2021

Ook de dreiging van wateroverlast kan voor veel werk zorgen. In Parkeergarage Kazerneplein te Roermond staan honderden big bags om de parkeergarage te beschermen.

Een spookachtig beeld geeft het; de vele, zware zandzakken in Parkeergarage Kazerneplein te Roermond. Het opkomende water dat het zuiden van ons land teistert heeft de parkeergarage niet bereikt. Toch was preventief ingrijpen noodzakelijk, uit voorzorg om de parkeergarage veilig en stabiel te houden. Een zee van ontilbare big bags is daarom in de gehele parkeergarage geplaatst om de onderwaartse druk van het grondwater tegen te gaan. Dit om te voorkomen dat de vloer omhoog komt en bezwijkt.

Update 22-7
Locatie Kazerneplein is sinds vandaag weer opengesteld. Wel is de parkeergarage nog voor de helft afgezet, aangezien er nog veel zandresten aanwezig zijn. 

 

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact