P1 verzorgt het straatparkeren in Amsterdam

P1 verzorgt het straatparkeren in Amsterdam

15 januari 2024

Na maanden van heel hard werken achter de schermen, kunnen we met gepaste trots delen dat P1 sinds 1 januari de parkeerdienstverlener is voor het straatparkeren in de Gemeente Amsterdam.

In opdracht van, maar vooral als partner met de Gemeente Amsterdam verzorgen wij nu de volledige dienstverlening rondom straatparkeren; van vergunningen, handhaving en klantcontact tot de afhandeling van bezwaren op naheffingsaanslagen.

We hebben de opdracht gegund gekregen via een Europese aanbestedingsprocedure. Onze efficiënte operationele en innovatieve oplossingen voor straatparkeren, samen met onze kennis van garageparkeren, maken ons voor veel opdrachtgevers een aantrekkelijke partij. Met het winnen van deze aanbesteding groeien we uit tot de grootste parkeerdienstverlener in Nederland.

“Dat wij als partij gekozen zijn met de beste prijs/kwaliteitverhouding is fantastisch nieuws. We zijn vol vertrouwen dat deze opdracht ons uitstekend past en we zijn van plan de dienstverlening in Amsterdam naar een hoger niveau te tillen, te beginnen bij een tevreden parkeerder.”  Aldus Michiel Tenge, algemeen directeur Q-Park Nederland.

Sociaal ondernemerschap is een belangrijk onderdeel van de opdracht. P1 heeft de hoogst mogelijke certificering op de prestatieladder van sociaal ondernemen en brengt dit in de praktijk door sociaal in te kopen en door werknemers aan te trekken met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Met twee nieuwe P1 kantoren in Amsterdam en ruim 200 nieuwe medewerkers kijken wij uit naar de komende periode van optimalisatie en samenwerking. De parkeerdienstverlening is op 1 januari 2024 van start gegaan voor een duur van 8 jaar. Een kroon op ons werk en een fantastische uitdaging voor de komende periode.

Onze dank gaat uit naar onze partners, leveranciers, Q-Park en P1 collega’s en het implementatieteam, die de start van dit mooie nieuwe avontuur samen mogelijk hebben gemaakt!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact