Nieuwe opdracht van start in Houten

Nieuwe opdracht van start in Houten

31 mei 2024

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed N.V. (verder: Altera) heeft onlangs een contract afgesloten met P1 voor haar parkeergarages in Houten; de Kruitmolen en de Spoorhaag. Parkeergarage de Kruitmolen telt ca. 630 parkeerplekken en Parkeergarage de Spoorhaag telt ca. 290 parkeerplekken. De parkeergarages behoren tot winkelcentrum Het Rond. Het Rond is het kernwinkelgebied van Houten dat naast drie full service supermarkten ook een foodhall (de Vershof) en een divers aanbod aan non-food heeft. Het winkelaanbod omvat een goede mix van lokaal ondernemerschap en grootwinkelbedrijven.

De keuze viel op P1 vanwege hun visie, die aansluit bij Altera’s duurzaamheidseisen. P1 hecht veel waarde aan de opleiding van personeel en heeft een dashboard ontwikkeld waarmee de parkeerbewegingen in de garages worden gemonitord, waardoor de service kan worden verbeterd. Daarnaast biedt P1 een hoogwaardig schoonmaakprogramma en een complete storingsopvolging, wat de parkeerbeleving ten goede komt. 

Erwin Wessels, CIO Altera: “Wij verwachten dat P1 het parkeerbeheer naar een hoger niveau kan tillen. Hiermee hopen we de bezoekers van het winkelcentrum Het Rond en omwonenden een efficiënte en aangename parkeerbeleving te bieden, waarbij zowel het gebruiksgemak als de veiligheid worden verbeterd."

Sweco verzorgt het commercieel, technisch en administratief vastgoedmanagement van Het Rond in Houten en heeft Altera bijgestaan bij de keuze van een parkeerbeheerder.

Op de foto staan van links naar rechts: Marieke Mulder (Altera), Arthur Bussink (P1) en Esther Oostrom (Sweco). 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact