Parkeren & amuseren - Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam tijdens de zomervakantie

Parkeren & amuseren - Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam tijdens de zomervakantie

8 augustus 2019

Ga jij een dagje naar het centrum van Amsterdam tijdens de zomervakantie en wil je weten waar je goedkoop kunt parkeren? Lees dan snel verder!

Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam tijdens de zomervakantie kan in P1 Parking Amsterdam centraal en P1 Parking Waterlooplein. Als je een parkeerplaats boekt op onze website betaal je €20,- voor 24 uur parkeren. Je kunt tot maximaal 15 achtereenvolgende dagen een parkeerplaats boeken en voor €5,- extra kun je de optie onbeperkt in- en uitrijden bijboeken. Ideaal voor als je een paar dagen in het centrum van Amsterdam verblijft. Daarnaast is het ook mogelijk om voor €10,- 6 uren na 18.00 uur te parkeren. Dit is ideaal als je een avondje uit gaat in het centrum van Amsterdam. 

Boek hier direct uw parkeerplaats!  

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats? 

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. Via het boekingsformulier op onze website kun je je parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal of P1 Parking Waterlooplein. Je geeft aan wanneer je wilt parkeren en vult dit formulier verder in. Er wordt gevraagd naar het kenteken van de auto, waarmee je gaat parkeren. Voer dit in, zoals dit op het kentekenplaat staat vermeld. Vervolgens betaal je je boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). 

Na de betaling ontvang je een bevestiging van je boeking per e-mail. Je kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. Lees hier de reviews van onze klanten! 

Wat kun je doen tijdens de zomervakantie in het centrum van Amsterdam? 

Tijdens de zomervakantie is er veel te doen in het centrum van Amsterdam. Zo kun je gezellig een dagje shoppen in het centrum van Amsterdam, een rondvaart maken met Lover Canal Cruises door de grachten van Amsterdam of een bezoek brengen aan Madame Tussauds, Museum het Rembrandthuis, het Scheepvaartmuseum of Nemo Science Museum. Daarnaast kun je nu ook een uitdagende City Game spelen in het centrum van Amsterdam, die je onder andere leidt naar de Dam en Rembrandtplein. Verder kun je een bezoek brengen aan Artis Zoo. Deze dierentuin is in juli en augustus elke zaterdag tot zonsondergang geopend. P1 Parking Amsterdam centraal en P1 Parking Waterlooplein liggen op loopafstand van deze hotspots.  

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact