Streetview

P1 Parking Amsterdam centraal

Prins Hendrikkade 20 a
1012 TL Amsterdam
020-6385330

Inrijhoogte: 1.90 meter

Route

410
6
Vrij

24 uur parkeren voor €20 of vanaf 18.00 uur 6 uur parkeren voor €10

Boek deze actie!

Openingstijden

In - en uitrijden: 24/7

 

Tarieven

€5,- per 50 min
Max. dagtarief €55,00

Betalen

Munten, biljetten, Pin en Creditcard (alleen bij de betaalautomaat). MTC, Travelcard en TOM

Extra info

Let op! Volg onderstaande routebeschrijving om de parkeergarage te bereiken.


In de buurt

Toon meer


Algemene info

Bereikbaarheid P1 Parking Amsterdam centraal

De verkeerssituatie is permanent gewijzigd op de Prins Hendrikkade, hetgeen gevolgen heeft voor de bereikbaarheid indien u de S114 of S116 aanhoudt. We adviseren u daarom om op de snelweg A10 afslag 102 (afslag Amsterdam Sloterdijk/Centrum) of afslag S103 (afslag Bos en Lommer/Westerpark) te nemen en de route te volgen zoals in het kaartje hieronder is aangegeven. Wanneer u via deze routes rijdt, bevindt de inrit van P1 Parking Amsterdam centraal zich aan uw linkerkant ter hoogte van de kruising Prins Hendrikkade - Martelaarsgracht. Bij de stoplichten sorteert u links voor, via de keerlus kunt u na de bocht direct de parkeergarage binnenrijden.

U kunt hieronder een uitgebreide routebeschrijving naar P1 Parking Amsterdam centraal downloaden. 

Uw aanrijroute vanaf de A1/A6
Uw aanrijroute vanaf de A2
Uw aanrijroute vanaf de A4
Uw aanrijroute vanaf de A8

Coordinaten voor het gebruik van uw navigatie

De parkeergarage P1 Parking Amsterdam centraal is binnen 10 minuten bereikbaar vanaf de ring. Wij raden u aan om in uw navigatie niet het adres maar de coördinaten van de parkeerlocatie te gebruiken:

Lat: 52.378459
Long: 4.897096

52°22'42.452"N 4°53'49.5456"E

LET OP! Gebruikt u Google Maps als navigatie? Negeer deze dan en volg bovenstaande route. Google Maps is namelijk nog niet aangepast naar de nieuwe verkeerssituatie.

Amsterdam centrum

Onze parkeergarage ligt in het centrum ten opzichte van de volgende winkelstraten: Zeedijk, Damrak, Dam, Nieuwezijds Voorburgwal, Nieuwendijk, Kalverstraat, Rokin, De Munt, Rembrandtplein, Leidseplein, Singel, De 9 Straatjes en de Jordaan.

Vanuit onze locatie bent u snel bij alle winkels, musea en culturele gelegenheden in het centrum van Amsterdam. Onze parkeergarage Amsterdam Centrum ligt pal naast het Centraal Station. Vanuit het Centraal Station kunt u verder reizen met de tram, bus, rondvaartboot of de watertaxi.

Parkeren in Amsterdam doet u het beste bij P1 Parking Amsterdam. Midden in het centrum, goed bereikbaar en een laag tarief.

Betalen met MTC, Travelcard en TOM-pas

Het is nu ook mogelijk om te betalen met de MTC card, Travelcard en TOM-pas (voorheen MKB Brandstofpas). U biedt de kaart aan bij de in- en uitrit en het parkeergeld wordt via de factuur van de betreffende tankkaart met u verrekend.

Reacties van klanten

super service

ons plaatsje was op voorhand gereserveerd en betaald, we waren niet zeker of ons ticket nog gevalideerd moest worden. de heren van de infobalie hebben ons uitstekend... [ lees meer ] en super vriendelijk geholpen!

Mevr. Maes

Dank en compliment

Voor het eerst gebruik gemaakt van uw parkeergarage; we hadden van tevoren gereserveerd en betaald en alles ging zoals was afgesproken. Medewerker heeft ons prima... [ lees meer ] geholpen. Dank voor de service.

Mevr. van Leersum

Perfecte locatie P1

Parkeerplaats vooraf geboekt met onbeperkt in- en uitrijden vanwege ADE. Uitstekende service en in hartje Amsterdam. Perfect te bereiken en alles in de buurt.... [ lees meer ] Complimenten.

T. Binda

4 december

Geweldige parkeergelegenheid, voor herhaling vatbaar. Goedkoper dan de trein, zeker met z'n vieren.

H. Blok

Een aanrader

Eerste maal gebruik gemaakt en vooraf betaald met visakaart. Bij aankomst kwam het kaartje er al automatisch uit met verwelkoming op naam, prima. Gemakkelijk en... [ lees meer ] direct in het centrum.

de brabandere koen

Parkeren Guus Meeuwis

Echt super dat je van te voren een parkeerkaart kon regelen. Hoop dat het volgend jaar ook weer kan als we naar Guus gaan.

Marja van der Velden Portengen

Handig & goedkoop

Wat ongelooflijk handig! Door de reservering ben je verzekerd van een parkeerplek in het centrum van A'dam en dat ook nog voor een aardige prijs. Hier ga ik vaker... [ lees meer ] gebruik van maken.

Dorien Nannings

Bryn - Parkeerbeheerder

Vrijheid en verantwoordelijkheid, dat is het werk bij P1 voor mij. We werken in een klein en gezellig team en samen zorgen wij ervoor dat de parkeerlocaties elke dag... [ lees meer ] een betere uitstraling hebben.

Erkan - Parkeerbeheerder

Ik werk vanaf 2014 bij P1 Eindhoven als Servicemedewerker. Deze baan is leuk, omdat je onder de mensen bent en er is altijd wel wat te doen in de garages. Elke... [ lees meer ] storing blijft een uitdaging.

Maarten - Parkeerbeheerder

Door het werken in de servicedienst kom je regelmatig voor nieuwe uitdagingen te staan. Zo sta je het ene moment een klant te woord en zit je het volgende moment met... [ lees meer ] je hoofd in een betaalautomaat.

Reageer ook

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact