Streetview

P1 Parking Waterlooplein

Valkenburgerstraat 238
1011 ND Amsterdam
020 - 320 41 97

Inrijhoogte: 1.90 meter

Route

195
4
Vrij

24 uur parkeren voor €20,- of vanaf 18.00 uur 6 uur parkeren voor €10,-

Boek deze actie!

Openingstijden

Inrijden: 24/7
Uitrijden: 24/7
 

Tarieven

€2,- per 17 min.
Max. dagtarief €55
Verloren kaart: €150,-

Betalen

Uitsluitend Creditcard en PIN

Extra info

Na 23.00 uur kunt u geen gebruik meer maken van de lift.


Algemene info

Parkeren bij P1 Parking Waterlooplein

Wilt u goedkoop parkeren in Amsterdam? Bij P1 Parking Waterlooplein in Amsterdam kunt u de hele dag parkeren in Amsterdam centrum. Als u naar een van de trekpleisters zoals Theater Carré, het Joods Historiasch museum of het Scheepvaartmuseum in Amsterdam gaat kunt u het beste bij onze parkeergarage P1 Parking Waterlooplen parkeren, maar ook voor een dagje Amsterdam is dit geschikt.

De parkeergarage is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. U betaalt een tarief van €5 per 50 minuten met een maximaal dagtarief van €55,-. U kunt betalen met PIN of creditcard. De parkeergarge heeft 195 parkeerplaatsen en 4 oplaadpunten voor elektrische auto's. 

Parkeerplaats in parkeergarage P1 Parking Waterlooplein reserveren

Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats en ook nog een profiteren van korting? Reserveer dan vooraf online uw parkeerplek en maak gebruik van ons gunstige actietarief. U kunt dan voordelig een parkeerplaats in de parkeergarage reserveren. U betaalt slechts €20 per dag of €10 voor de hele avond (6 uur parkeren). U dient dit vooraf via iDEAL te voldoen. Bij evening parking kunt u tussen 18.00 - 00.00 uur inrijden en vervolgens 6 uur parkeren. In - en uitrijden kan 24 uur per dag 7 dagen per week. 

Abonnementen P1 Parking Waterlooplein

Wilt u een abonnement aanvragen voor parkeergarage Waterlooplein? Vraag dan direct uw abonnement aan via onze website. We bieden diverse abonnementen bij P1 Parking Waterlooplein aan, namelijk een 24/5 abonnement, een 24/7 abonnement een kantoorabonnement en een avond,nacht en weekend abonnement. Wij hebben dus altijd een abonnement dat aansluit bij uw wensen. U kunt eenvoudig in - en uitrijden via kentekenherkenning of abonnementspas en u heeft plaatsgarantie.

Route naar parkeergarage P1 Parking Waterlooplein

De onderstaande routebeschrijvingen zijn het meest praktisch om bij P1 Parking Waterlooplein te komen. 

A10 afslag Zeeburg S114 (aanrijroute A10 zuiden)

  1. Neem de afslag S114 Zeeburg.
  2. Neem de tunnel en sla rechtsaf de Piet Heinkade (S100) op.
  3. Neem de Kattenburgerstraat en volg de S116, volg de bocht naar rechts de Prins Hendrikkade op tot de kruising met de IJtunnel.
  4. Sla linksaf de parallelweg op (Foeliestraat) en rijd rechtdoor de Valkenburgerstraat op.
  5. Na Hotel Ibis Amsterdam Centre Stopera op de Valkenburgerstraat ziet u na een paar honderd meter aan uw rechterhand de ingang van P1 Parking Waterlooplein, Valkenburgerstraat 238.

LET OP: Neem liever niet een route via de Weesperstraat om bij Parkeergarage Waterlooplein te komen, dit duurt langer en is ingewikkelder.

A10 afslag IJtunnel S116 (aanrijroute A10 noorden). 

  1. Volg de S116 en neem de IJtunnel. De IJtunnel gaat over in de Valkenburgerstraat.
  2. Na Hotel Ibis Amsterdam Centre Stopera op de Valkenburgerstraat ziet u na een paar honderd meter aan uw rechterhand de ingang van P1 Parking Waterlooplein, Valkenburgerstraat 238

LET OP: Neem liever niet een route via de Weesperstraat om bij Parkeergarage Waterlooplein te komen, dit duurt langer en is ingewikkelder.

Navigatie:

  1. Adres instellen op S114 (volg wel de route zoals hierboven vermeld) of S116.
  2. Vermijd door uw navigatie aangeboden routes via de Weesperstraat.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact