P1 verzorgt per 1 januari de parkeerdienstverlening voor Gemeente Alkmaar

P1 verzorgt per 1 januari de parkeerdienstverlening voor Gemeente Alkmaar

12 november 2021

P1 is per 1 januari 2022 de nieuwe parkeerdienstverlener van de gemeente Alkmaar. P1 zet haar ervaring en middelen in om de kwaliteit van de parkeerdienstverlening en het gastheerschap voor de inwoners, bedrijven en bezoekers te verbeteren.

Het college van Burgemeester en Wethouders en de gemeenteraad hebben onlangs kennisgemaakt met P1. “Wij kijken uit naar de samenwerking met P1 en verwachten dat hun kennis en ervaring een positief effect hebben op de kwaliteit van de parkeerdienstverlening in Alkmaar. Wij zullen dat blijven volgen”, aldus wethouder Konijn-Vermaas.

Wat gaat P1 doen voor Alkmaar?
P1 gaat het parkeerbeleid van de gemeente Alkmaar verzorgen. Ook zal P1 werken aan de verbetering van de kwaliteit van dienstverlening en gastheerschap voor de inwoners, bedrijven en bezoekers. Denk hierbij aan onder andere de handhaving van betaald parkeren op straat, het beheer en onderhoud van parkeervoorzieningen en de uitgifte en het beheer van parkeervergunningen en ontheffingen.

Inwoners, bedrijven en bezoekers kunnen gebruik blijven maken van de balie aan het Mallegatsplein. Aanvullend kan men gebruik maken van het Digitaal Loket om o.a. de parkeervergunningen digitaal aan te vragen en te verlengen.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact