P1 heeft een nieuwe directeur

P1 heeft een nieuwe directeur

19 januari 2017

Den Haag, januari 2017 – Lakisha (16) neemt voor één dag de positie van onze directeur Vladan Jankovic over. Zij is één van de 200 leerlingen die op donderdag 26 januari 2017 ervaren hoe het is om de Baas van Morgen te zijn. 

Wat is "Baas van Morgen"

Tijdens Baas van Morgen, een initiatief van JINC, maken leerlingen mee hoe het is om de leiding te hebben over een succesvol bedrijf. Zij doen contacten en ervaringen voor het leven op. En wij laten zien hoe belangrijk het is om te investeren in ál het talent van morgen. Want een goede start op de arbeidsmarkt is voor veel Nederlandse kinderen niet vanzelfsprekend.

Lakisha de baas bij P1

Lakisha gaat bij P1 laten zien wat zij allemaal in haar mars heeft en hoe zij een bedrijf zou besturen. Als Baas van Morgen heeft zij overleg met een aantal managers, bezoekt ze een projectlocatie (een parkeergarage) en geeft ze advies over wat er goed gaat en wat er beter kan. Kortom, ze mag haar visie geven over hoe P1 ervoor kan zorgen dat meer mensen in onze parkeergarages parkeren. Lakisha op de stoel van de baas geeft twee vliegen in één klap: zij kan zelf ervaren wat voor talenten zij in huis heeft en laat haar verfrissende ideeën aan P1 zien. Aan het einde van de dag vindt terugkoppeling tussen alle bazen en leerlingen plaats.

Achtergrond JINC Baas van Morgen

JINC en P1 geloven dat ieder kind talent heeft. In Nederland groeien meer dan 600.000 kinderen op in een omgeving met sociaaleconomische achterstand. Daarom strijden wij voor een maatschappij waarin je achtergrond niet bepalend is voor je toekomst. Een Nederland waarin ieder kind evenveel kansen krijgt. De beste manier om erachter te komen wat je wilt en welk talent je hebt is door het zelf te ervaren. JINC Baas van Morgen geeft kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen deze kans. Meer dan 150 bedrijven en instellingen nemen jaarlijks deel aan “Baas van Morgen’.

Meer informatie:
L. Lekkas, P1 e-marketing & communicatie
T: 070 370 59 17
E: l.lekkas@p1.nl

Meer over JINC:
www.jinc.nl/baasvanmorgen

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact