Goedkoop parkeren tijdens Hans Klok in Theater Carré Amsterdam

Goedkoop parkeren tijdens Hans Klok in Theater Carré Amsterdam

29 juli 2013

Ruim 50% korting op parkeren tijdens de voorstelling Circus Hans Klok – The New Houdini in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam krijgt u door uw parkeerkaart voor parkeergarage Markenhoven alvast te reserveren.

Voorstelling van Hans Klok, The New Houdini, in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam

Na zijn stormachtige succes op Londens Westend komt ’s werelds meest succesvolle en snelste illusionist Hans Klok nu met The New Houdini van 16 juli t/m 25 augustus 2013 naar Theater Carré.

The New Houdini is een eerbetoon aan Harry Houdini, de legendarische boeienkoning en ontsnappingskunstenaar. Houdini zette bij zijn illusies zijn leven op het spel. In The New Houdini zal Hans Klok naast Houdini’s meest bekende illusies, ook een aantal spectaculaire nieuwe stunts laten zien, die het publiek de adem doen stokken.  


Parkeer goedkoop in parkeergarage Markenhoven door vooraf uw parkeerplaats te reserveren

P1 maakt het mogelijk om uw parkeerkaart voor de voorstelling van Hans Klok alvast online te kopen. Met deze parkeerkaart kunt u parkeren in parkeergarage Markenhoven aan de Anne Frankstraat 220 in Amsterdam en bent u verzekerd van een parkeerplaats. Deze parkeergarage is slechts enkele minuten lopen van het Koninklijk Theater Carré.

Meer dan 50% korting op parkeren

Indien u gebruik wenst te maken van deze actie dient u wel van tevoren te reserveren via onze website www.p1kaart.nl. Voor slechts € 16,- heeft u al een parkeerkaart voor het Theater Carré. Met deze actie bespaart u maar liefst € 18,50. Houdt er bij uw bestelling rekening mee dat het 3 werkdagen duurt voordat u de parkeerkaart per post thuis krijgt gestuurd.
 
 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact