Parkeren Utrecht centrum

Goedkoop parkeren in het centrum van Utrecht

16 september 2016

P1 Parkeergarage Utrecht centrum

Op zoek naar een betaalbare parkeerplek in Utrecht? Parkeer bij P1 Parking Kruisstraat! Met een tarief van € 2,- per 40 minuten is dit de goedkoopste parkeergarage van Utrecht centrum.

De parkeergarage ligt gelegen aan de Kruisstraat, op 5 minuten loopafstand van het bruisende centrum. De parkeergarage is goed te bereiken vanaf de snelweg. Omdat de parkeergarage aan de rand van het centrum ligt hoeft u niet het centrum door te rijden om de parkeergarage te bereiken. P1 Parking Kruisstraat is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Het maximale dagtarief bedraagt € 21,-.De ideale parkeergarage als u wilt parkeren in Utrecht centrum.

Utrecht Centrum

Het centrum trekt jaarlijks miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Het centrum staat bekend om haar uitgebreide aanbod van winkels, gezellige grachten en rijke geschiedenis. Daarnaast worden er door het hele jaar diverse evenementen georganiseerd voor jong en oud.

In Utrecht vind u de grote winkelketens, unieke speciaalzaken en een ruim aanbod aan horeca gelegenheden. De winkels zijn 7 dagen per week geopend en op donderdagavond is er koopavond.

Naast het winkelen en uitgaan kunt u in Utrecht terecht voor cultuur en geschiedenis. Met stipt op één staat het monumentale gotische domtoren, het icoon van de stad. Maar Utrecht heeft nog veel meer te bieden. Zoals het AAMU museum, de botanische tuinen en het spoorwegmuseum.

Wil je Utrecht echt leren kennen? Maak dan een stadwandeling. Sla een willekeurige zijstraat in en ervaar Utrecht op haar best.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact