Streetview

P+R Genneper Parken

Aalsterweg 316
Eindhoven
088-1261414 (Landelijke meldkamer)
Inrijhoogte: 2.25 meter

Route

640
6
19


Openingstijden

24/7 geopend

Tarieven

€ 1,50 per uur, € 4,00 per dag. Een ticket voor het openbaar vervoer is € 0,50 per persoon. (Het busticket kunt u kopen bij een van de 4 cashless betaalautomaten in de parkeergarage).

Betalen

Bankpas

Extra info

Motoren zijn niet toegestaan.In de buurt

  • 1 min Ambulancepost Genneper Parken
  • 3 min Van der Valk Hotel Eindhoven
  • 7 min Sport- en recreatiegebied Genneper Parken

Algemene info

P+R Genneperparken heeft 5 verdiepingen. Door de zonnepanelen op het dak is het gebouw energieneutraal. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan comfort, veiligheid, duurzaamheid en inpassing in de natuurlijke omgeving van Genneper Parken.

Zowel voor bezoekers van Genneperparken als voor bezoekers en werknemers van de binnenstad is de parkeergarage ideaal. Het is vlakbij de snelweg en is dé plek om snel over te stappen op het Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV). De parkeergarage heeft 2 inritten en 2 uitritten en speedgates.  Aan de rechterzijde van de P+R bevindt zich de GGD ambulancepost. 

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden Gemeentelijke Parkeervoorzieningen in Eindhoven

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact