Parkeerservice Arnhem

Langstraat 10
6811 JA Arnhem
026 - 377 59 00

Route

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00 uur 
  • Zaterdag 09:00 tot 16:00 uur
  • Zondag gesloten 

Digitaal Loket

Regel hier direct uw parkeerzaken.

Naar digitaal loket

P1 verwerkt namens de gemeente Arnhem de aanvraag van parkeervergunningen, bezoekersregelingen en abonnementen voor de parkeergarages Musis, Centraal en Rozet. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over. Via het digitaal parkeerloket van de gemeente Arnhem kunnen inwoners parkeergerelateerde diensten, zoals het betalen van een naheffing of het indienen van bezwaar of bestellen van dagkaarten (betaald parkeren en dagkaart vergunninghouders) direct online regelen.  

Voor alle overige informatie over parkeren in de gemeente Arnhem kunt u terecht op de website van de gemeente https://www.arnhem.nl/stad_en_wijken/parkeren.

Wilt u langskomen bij parkeerservicebureau Arnhem?

Wilt u een parkeerproduct regelen of heeft u vragen? Kom dan gerust langs bij parkeerservicebureau Arnhem. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst. Wilt u uw parkeerzaken liever digitaal regelen of bellen/mailen? Dat kan via:

Parkeerverordening

Parkeerverordening Arnhem 2024

Handleiding BezoekersApp

Maakt u voor het eerst gebruik van de BezoekersApp en heeft u vragen? Download dan onze gebruikershandleiding of neem contact met ons op via tel 026 - 377 5900 of via parkeerservicearnhem@p1.nl.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact