Parkeerservice Arnhem

Langstraat 10
6811 JA Arnhem
026 - 377 59 00

Route

Openingstijden

Klik hier om online een afspraak te maken

Ma-Vr:
07.00-17.00 uur
Za:
08.30-12.00 uur
Zo:
Gesloten

Kom op afspraak langs bij parkeerservicebureau Arnhem

 

Door de verscherpte maatregelen van de overheid van 14 december jl. is het alléén mogelijk om op afspraak langs te komenKlik hier om online een afspraak te maken of bel naar 026 - 377 59 00. 

Om uw bezoek zo veilig mogelijk te maken hebben wij enkele maatregelen genomen. Zo kunt u de 1,5 meter afstand gemakkelijk inschatten door de gebruikelijke 1,5 meter-afstandstickers. U kunt met maximaal twee personen tegelijk naar binnen. Zijn er al twee mensen binnen, dan vragen wij u om met gepaste afstand buiten te wachten. Verder zijn er op de balie van het Parkeerservicebureau kuchschermen geplaatst en bij de entree vindt u desinfecterende handgel. Bij betreden en verlaten van de ruimte van Parkeerservicebureau Arnhem wordt u verzocht om uw handen te desinfecteren.

P1 verwerkt namens de gemeente Arnhem de aanvraag van parkeervergunningen, bezoekersregelingen en abonnementen voor de parkeergarages Musis, Centraal en Rozet. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over. Via het digitaal parkeerloket van de gemeente Arnhem kunnen inwoners parkeergerelateerde diensten, zoals het betalen van een naheffing of het indienen van bezwaar of bestellen van dagkaarten (betaald parkeren en dagkaart vergunninghouders) direct online regelen.

  
Voor alle overige informatie over parkeren in de gemeente Arnhem kunt u terecht op de website van de gemeente https://www.arnhem.nl/stad_en_wijken/parkeren.

Parkeren in Spijkerkwartier

 

Voor informatie over parkeren in Spijkerkwartier kunt u terecht op Mijn Spijkerkwartier.

 

Voorschriften en beperkingen Bedrijfsvergunning
Voorschriften en beperkingen Bewonersvergunning
Voorschriften en beperkingen Bezoekersvergunning

 

Parkeerverordening

Parkeerverordening Arnhem 2020

Handleiding BezoekersApp

Maakt u voor het eerst gebruik van de BezoekersApp en heeft u vragen? Download dan onze gebruikershandleiding of neem contact met ons op via tel 026 - 377 5900 of via parkeerservicearnhem@p1.nl.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact