Parkeerservice Arnhem

Langstraat 10
6811 JA Arnhem
026 - 377 59 00

Route

Openingstijden

Reguliere openingstijden:

Ma-Vr:
07.00-17.00 uur
Za:
08.30-12.00 uur
Zo:
Gesloten

Bereikbaarheid

 

Parkeerservicebureau Arnhem is geopend en wij hebben de benodigde maatregelen genomen i.v.m. het coronavirus om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij zijn tevens telefonisch, per e-mail of via de webshop bereikbaar. Enkele voorzorgsmaatregelen die genomen zijn:
 

  • Er mogen maximaal 2 personen tegelijkertijd aanwezig zijn in de ruimte van Parkeerservicebureau Arnhem;
  • Aanduidingen aangebracht in de ruimte van Parkeerservicebureau Arnhem om te verzoeken om anderhalve meter afstand te behouden t.o.v. het personeel en/of andere klanten;
  • Bij betreden en verlaten van de ruimte van Parkeerservicebureau Arnhem wordt u verzocht om uw handen te desinfecteren.

P1 verwerkt namens de gemeente Arnhem de aanvraag van parkeervergunningen, bezoekersregelingen en abonnementen voor de parkeergarages Musis, Centraal en Rozet. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over. 

 

Voor alle overige informatie over parkeren in de gemeente Arnhem kunt u terecht op de website van de gemeente https://www.arnhem.nl/stad_en_wijken/Parkeren.
 

Parkeren in Spijkerkwartier

 

Voor informatie over parkeren in Spijkerkwartier kunt u terecht op Mijn Spijkerkwartier.

 

Voorschriften en beperkingen Bedrijfsvergunning
Voorschriften en beperkingen Bewonersvergunning
Voorschriften en beperkingen Bezoekersvergunning

 

Parkeerverordening

Parkeerverordening Arnhem 2020

Handleiding BezoekersApp

Maakt u voor het eerst gebruik van de BezoekersApp en heeft u vragen? Download dan onze gebruikershandleiding of neem contact met ons op via tel 026 - 377 5900 of via parkeerservicearnhem@p1.nl.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact