parkeren drievriendenhof

Parkeren tijdens het jubileumweekend van Drievriendenhof

7 september 2016

Parkeren in Dordrecht Centrum

Het winkelcentrum Drievriendenhof bestaat 10 jaar! Om dit te vieren worden er op 24 en 25 september diverse activiteiten georganiseerd. Aansluitend aan het winkelcentrum ligt de P1 Parking Drievriendehof / Dordrecht Centrum. Deze parkeerlocatie is de ideale parkeergelegenheid bij een bezoek aan Dordrecht Centrum.

Vanuit de parkeergarage loopt u het overdekte winkelcentrum in en bent u gelijk in het hart van alle festiviteiten. De parkeergarage heeft 440 parkeerplekken en vraagt een tarief van € 1,- per 28 minuten. De P1 Parking Drievriendenhof is 24 uur per, 7 dagen per week geopend.

Middels Dip & Go en Wave & Pay kunt u eenvoudig in- en uitrijden met uw pinpas waardoor u niet in de rij hoeft te staan bij de parkeerautomaat.

Drievriendenhof viert jubileum!

Op zaterdag 24 en zondag 25 september van 12.00 tot 16.00 uur slaan winkelgebieden Drievriendenhof en Statenplein de handen ineen om gezamenlijk hun jubileum te vieren. Dit wordt gedaan met ludieke Facebookacties en vele gezellige activiteiten.

Op beide middagen kunnen bezoekers genieten van o.a. gratis koffie, lekkernijen en alcoholvrije bubbels. Bezoekers kunnen tevens hun haar en make-up laten doen en een glamour foto laten maken in de speciale photobooth. Daarnaast zijn er shoppingbutlers aanwezig om uw aankopen naar de auto te brengen.

Op zondag 25 september tussen 14.00 en 16.00 uur is er een heel speciale gast aanwezig in de winkelgebieden. De bekende stylist Fred van Leer komt dan namelijk een bezoek brengen aan het Statenplein en Drievriendenhof.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact