Streetview

P1 Parking Drievriendenhof / Dordrecht Centrum

Korte Kolfstraat 235
3311 XK Dordrecht
078 - 631 65 68

Inrijhoogte: 1.95 meter

Route

440
3
Vrij

Openingstijden

Inrijden: 24/7
Uitrijden: 24/7

Zie hieronder een overzicht van evenementen nabij onze garage in september.

 

 

Tarieven

€ 1,- per 28 minuten.
Max. dagtarief € 20,-

Betalen

Munten, Biljetten, Pin, Dip & Go, Creditcard, Wave & Pay, MTC, Travelcard en TOM

  • 2 min Dordrechts Museum
  • 2 min Cinema The Movies
  • 4 min Hof van Nederland
  • Centrum Dordrecht
  • Statenplein

Toon meer


Algemene info

Parkeergarage Drievriendenhof

De parkeergarage Drievriendenhof / Dordrecht Centrum bevindt zich midden in het centrum. De parkeergarage telt maar liefst 440 plaatsen en beschikt over een directe ingang tot het winkelcentrum Drievriendenhof. Op korte loopafstand vindt u de Primark, het Dordrechts Museum, het Hof van Nederland. Cinema the Movies, het gemeentehuis, de markt en het Bagijnhof. De P1 Parking Drievriendenhof / Dordrecht Centrum is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Het tarief bedraagt €1 per 28 minuten. U betaalt maximaal €20 per dag.

Bereikbaarheid P1 Parking Dordrecht centrum sterk verbeterd

De bereikbaarheid van onze P1 Parking Drievriendenhof is geoptimaliseerd. U kunt ons nu ook bereiken via de Museumstraat.

Betalen bij de uitrit

U kunt in de P1 Parking Drievriendenhof in- en uitrijden met uw creditcard of bankpas via de Dip & Go faciliteit. Wanneer u met een betaalpas inrijdt en de pas bij de uitrit nogmaals wordt gelezen, dan wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven. Dip & Go faciliteit maakt het mogelijk om bedragen tot €50 te betalen, zonder pincode in te voeren én zonder eerst langs de betaalautomaat te hoeven gaan. Betalen met Dip & Go is eenvoudig, betrouwbaar en u bespaart tijd. Doordat het invoeren van de pincode niet nodig is, is betalen met Dip & Go extra veilig. Bij het uitrijden dient alleen het verschuldigde bedrag te worden bevestigd.

Betalen met MTC, Travelcard en TOM-pas

Het is nu mogelijk om te betalen met de MTC card, Travelcard en TOM-pas (voorheen MKB Brandstofpas). U biedt de kaart aan bij de in- en uitrit en het parkeergeld wordt via de factuur van de betreffende tankkaart met u verrekend.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact