Streetview

P1 Parking Drievriendenhof / Dordrecht Centrum

Korte Kolfstraat 235
3311 XK Dordrecht
078 - 631 65 68

Inrijhoogte: 1.95 meter

Route

440
1
3
Vrij

Openingstijden

Inrijden: 24/7
Uitrijden: 24/7

Tarieven

€ 1,- per 28 minuten.
Max. dagtarief € 20,-

Betalen

Munten, Biljetten, Pin, Dip & Go, Creditcard, Wave & Pay, MTC, Travelcard en TOM

Extra info

Van maandag 20 januari t/m 14 februari 2020 vinden er wegwerkzaamheden plaats nabij deze parkeergarage. Hierdoor is de parkeergarage in deze periode van maandag t/m donderdag slecht bereikbaar. U wordt ter plaatse omgeleid. Bekijk hier de plattegrond.   


Toon meer


Algemene info

 

Parkeergarage Drievriendenhof

De parkeergarage Drievriendenhof / Dordrecht Centrum bevindt zich midden in het centrum. De parkeergarage telt maar liefst 440 plaatsen en beschikt over een directe ingang tot het winkelcentrum Drievriendenhof. Op korte loopafstand vindt u de Primark, het Dordrechts Museum, het Hof van Nederland. Cinema the Movies, het gemeentehuis, de markt en het Bagijnhof. De P1 Parking Drievriendenhof / Dordrecht Centrum is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Het tarief bedraagt €1 per 28 minuten. U betaalt maximaal €20 per dag.

Parkeren tijdens evenementen en activiteiten in het centrum van Dordrecht

In het centrum van Dordrecht vinden er regelmatig evenementen en activiteiten plaats. Daarnaast kunt u gezellig shoppen in het centrum van Dordrecht, een dagje naar Dordrechts Museum en naar de film in The Movies Dordrecht. U kunt dan de hele dag parkeren in parkeergarage P1 Parking Drievriendenhof. Deze parkeergarage is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Het tarief is €1,- per 28 minuten. Kijk voor een overzicht van de evenementen en activiteiten in het centrum van Dordrecht op https://centrumdordrecht.nl/uitagenda/

Bereikbaarheid P1 Parking Dordrecht centrum sterk verbeterd

De bereikbaarheid van onze P1 Parking Drievriendenhof is geoptimaliseerd. U kunt ons nu ook bereiken via de Museumstraat.

Betalen bij de uitrit

U kunt in de P1 Parking Drievriendenhof in- en uitrijden met uw creditcard of bankpas via de Dip & Go faciliteit. Wanneer u met een betaalpas inrijdt en de pas bij de uitrit nogmaals wordt gelezen, dan wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven. Dip & Go faciliteit maakt het mogelijk om bedragen tot €50 te betalen, zonder pincode in te voeren én zonder eerst langs de betaalautomaat te hoeven gaan. Betalen met Dip & Go is eenvoudig, betrouwbaar en u bespaart tijd. Doordat het invoeren van de pincode niet nodig is, is betalen met Dip & Go extra veilig. Bij het uitrijden dient alleen het verschuldigde bedrag te worden bevestigd.

Betalen met MTC, Travelcard en TOM-pas

Het is nu mogelijk om te betalen met de MTC card, Travelcard en TOM-pas (voorheen MKB Brandstofpas). U biedt de kaart aan bij de in- en uitrit en het parkeergeld wordt via de factuur van de betreffende tankkaart met u verrekend.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact