Parkeren Dancetour Dordrecht

Parkeren tijdens Dance Tour in Dordrecht

29 maart 2016

De hele dag parkeren voor slechts € 20,- per dag.

Ook dit jaar wordt er op Koningsdag het jaarlijkse gratis evenement Dancetour georganiseerd op de Spuiboulevard in Dordrecht. Parkeren tijdens dit evenement doet u bij P1 Parking Drievriendenhof, op enkele minuten lopen van het festivalterrein. Het tarief in deze parkeergarage bedraagt € 1,- per 28 minuten, met een maximaal dagtarief van € 20,-. De parkeergarage ligt aan de Korte Kolfstraat en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Met de mogelijkheid van Contactloos betalen en Dip & Go rijdt u gemakkelijk in- en uit. U hoeft dus geen rekening te houden met openingstijden of lange wachtrijen.

Dancetour Dordrecht

Op 27 april 2016 is de Spuiboulevard in Dordrecht het decor voor het gratis festival Dancetour Dordrecht. Verschillende dj's, waaronder internationale toppers en regionale talenten, zijn achter hun draaitafels te vinden. Het feest barst los om 13.00 uur en zal tot 21.00 uur door gaan. De entree is gratis. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact