Parkeren tijdens de Kerstmarkt in Dordrecht

Parkeren en Amuseren - Parkeren tijdens de Kerstmarkt in Dordrecht

9 december 2019

Ga je naar de Kerstmarkt in Dordrecht en wil je weten waar je vlakbij overdekt kunt parkeren? Lees snel verder!

Parkeren dichtbij de Kerstmarkt in Dordrecht

Ga je de sfeervolle Kerstmarkt in Dordrecht bezoeken? Parkeer dan in P1 Parking Drievriendenhof, gelegen aan de Korte Kolfstraat 235. Deze parkeergarage bevindt zich midden in het centrum van Dordrecht en is daarom een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de Dordtse Kerstmarkt. Bij P1 betaal je €1,- per 28 minuten met een maximaal dagtarief van €20,-. Klik hier voor meer informatie over deze parkeergarage.

Kerstmarkt Dordrecht 

Op 13, 14 en 15 december 2019 verandert Dordrecht in de grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland. In de historische binnenstad en in de Dordtse havens staan bijna 300 kramen opgesteld tijdens de Kerstmarkt. Bij alle kramen kun je nog de laatste cadeautjes kopen voor onder de kerstboom.

Naast de Kerstmarkt worden er deze drie dagen ook leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er entertainment in de vorm van straattheater, muzikale optredens en de welbekende Christmas sing-a-long. Ook zijn er door de stad heen verschillende podia waar kerstliederen te horen zijn en kun je warme lekkernijen proeven.

De Kerstmarkt is vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over de Kerstmarkt in Dordrecht op https://kerstmarktdordrecht.nl/muziek-theater/.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact