Parkeren en Amuseren - Goedkoop parkeren vlakbij de theaters in het centrum van Amsterdam

Parkeren en Amuseren - Goedkoop parkeren vlakbij de theaters in het centrum van Amsterdam

4 oktober 2019

Het theaterseizoen van 2019-2020 is van start gegaan! Ga jij binnenkort naar een theatervoorstelling in het Koninklijk Theater Carré, De Kleine Komedie of De Nationale Opera en Ballet? Parkeer dan voor €10,- de hele avond in P1 Parking Waterlooplein.

Goedkoop parkeren nabij de theaters in het centrum van Amsterdam kan in P1 Parking Waterlooplein. Wanneer je een parkeerplaats boekt op onze website kun je voor €10,- de hele avond parkeren na 18:00 uur.

Hoe kan ik een goedkope parkeerplaats boeken vlakbij de theaters?

Een parkeerplaats voor in de avond parkeren is heel eenvoudig. Ga naar het boekingsformulier op onze website en geef aan wanneer je wilt parkeren. Vervolgens vul je het formulier verder in. Tenslotte betaal je de boeking met iDEAL of Creditcard. Als de betaling is gelukt, ontvang je een bevestiging per e-mail. Je kunt tot 20 minuten voor aankomst bij P1 Parking Waterlooplein een parkeerplaats boeken.

Boek hier je parkeerplaats!

Welke theaters liggen er nabij P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt nabij de theaters het Koninklijk Theater Carré, De Kleine Komedie en De Nationale Opera en Ballter. Dit seizoen staan er in deze theaters weer mooie en hilarische theatervoorstellingen op de planning. Zo kun je eind oktober en in november naar de voorstelling Adem in, adem uit van Jochem Myjer in het Koninklijk Theater Carré, staat Theo Maassen voor een uitverkochte zaal in de Kleine Komedie en kun je genieten van mooie balletvoorstelling Romeo en Julia in de Nationale Opera en Ballet. Kijk voor een volledig  programmaoverzicht op de website van Het Koninklijk Theater Carré, De Kleine Komedie en de Nationale Opera en Ballet

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact