Parkeren en Amuseren - Goedkoop parkeren tijdens de Kerstvakantie in het centrum van Eindhoven

Parkeren en Amuseren - Goedkoop parkeren tijdens de Kerstvakantie in het centrum van Eindhoven

12 december 2019

Breng jij een bezoek aan Eindhoven tijdens de kerstvakantie? Parkeer goedkoop in de parkeergarages van P1. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele dag parkeren of €7,50 voor de hele avond parkeren na 18:00 uur. Zo wordt een bezoek aan Eindhoven nog leuker!

Boek hier direct je parkeerplaats! 

In welke parkeergarages kun je een parkeerplaats boeken? 

Je kunt in de volgende parkeergarages van P1 een parkeerplaats boeken: P1 Parking Mathildelaan, P1 Parking de Witte Dame, P1 Parking Hooghuis of P1 Parking Kennedyplein. Kijk hier voor meer informatie over deze parkeergarages. 

Hoe werkt het boeken van een parkeerplaats in Eindhoven?

Een parkeerplaats boeken bij P1 is snel geregeld! Hieronder staan de stappen, die je moet doorlopen.

  • Vul het boekingsformulier in op onze website;
  • Voer het kenteken in zoals dit op de kentekenplaat is weergegeven;
  • Betaal met iDEAL of CreditCard;
  • Na betaling ontvangt u een bevestiging van uw boeking.

U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. Let er wel op dat u bij een avondboeking alleen tussen 18:00 - 23:59 uur kunt inrijden. Wanneer u eerder of later inrijdt, vervalt uw boeking en betaalt u het reguliere parkeertarief.

Wat is er tijdens de kerstvakantie te doen in het centrum van Eindhoven?

Tijdens de kerstvakantie is er in het centrum van Eindhoven een hoop leuke dingen te doen. Zo kun je bijvoorbeeld schaatsen op de Fijne Feestdagen Schaatsbaan (Markt Eindhoven), shoppen in het centrum van Eindhoven of naar de film in Pathé Eindhoven. Daarnaast kunnen kinderen van 27 december t/, 31 december en van 2 t/m 5 januari knutselen, solderen, boren, zagen, 3D-printen en programmeren in het Philips Museum.   

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact