Parkeren en Amuseren - Goedkoop parkeren tijdens de Kerstvakantie in Amsterdam

Parkeren en Amuseren - Goedkoop parkeren tijdens de Kerstvakantie in Amsterdam

9 december 2019

Ga jij tijdens de kerstvakantie een dagje naar of een avondje uit in het centrum van Amsterdam? Parkeer goedkoop in P1 Parking Amsterdam centraal of P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor de hele dag parkeren of €10,- voor de hele avond parkeren na 18:00 uur. Zo wordt een bezoek aan Amsterdam nog leuker!

Boek hier direct je parkeerplaats!

Hoe werkt het boeken van een parkeerplaats in Amsterdam?

Een parkeerplaats boeken bij P1 is snel geregeld! Hieronder staan de stappen, die je moet doorlopen.

  • Vul het boekingsformulier in op onze website;
  • Voer het kenteken in zoals dit op de kentekenplaat is weergegeven;
  • Betaal met iDEAL of CreditCard;
  • Na betaling ontvangt u een bevestiging van uw boeking.

U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. Let er wel op dat u bij een avondboeking alleen tussen 18:00 - 23:59 uur kunt inrijden. Wanneer u eerder of later inrijdt, vervalt uw boeking en betaalt u het reguliere parkeertarief.

Wat is er tijdens de Kerstvakantie te doen in het centrum van Amsterdam?

Tijdens de Kerstvakantie zijn er tal van leuke dingen te doen in het centrum van Amsterdam. Zo kun je tijdens een dagje shoppen je kerstinkopen doen, een rondvaart maken met Lovers Canal Cruises en de prachtige lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival bewonderen (t/m 20-1) of naar het Kerstcircus in het Koninklijk Theater Carré (19-12 t/m 5-1).

Ook voor kinderen is er veel te beleven. Zo kun je naar de film in Pahté de Munt, een bezoek brengen aan het Scheepvaast Museum of het Nemo Science Museum. In de vakanties worden er vaak extra tentoonstellingen en activiteiten georganiseerd. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact