Koninklijk Theater Carré

€10 voor de hele avond

Parkeren bij Theater Carré

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Goedkoop parkeren dichtbij theater Carré? Bij P1 Parking Waterlooplein betaalt u €10 voor de hele avond parkeren. Reserveer uw parkeerplek op deze toplocatie en profiteer van een vast voordelig tarief!

Carré ligt midden in het centrum van Amsterdam en de auto dichtbij het theater parkeren kan erg lastig zijn. Straatparkeren is bovendien erg duur in het centrum van Amsterdam. U kunt daarom beter kiezen voor onze parkeergarage P1 Waterlooplein aan de Valkenburgerstraat.

Reserveer uw parkeerplaats vooraf en betaal slechts €10 voor de hele avond 

P1 Parking Waterlooplein beschikt over 180 ruime parkeerplaatsen, waaronder een groot aantal XXL plekken. Ideaal wanneer u een luxe of brede auto heeft. Ook als u slecht ter been bent of reist met kinderen is een XXL plek comfortabel parkeren. De parkeer garage is 24/7 open waardoor u altijd kunt in- en uitrijden. Zo kunt u ongestoord genieten van een theatervoorstelling en het nachtleven van Amsterdam zonder dat u rekening hoeft te houden met de openingstijden van de parkeergarage.

Indien u van tevoren uw parkeerplaats reserveert betaalt u slechts €10 voor de hele avond.  Door te reserveren bent u gegarandeerd van een parkeerplaats tegen een bijzonder scherp tarief. U kunt nog 20 minuten voor het betreden van de parkeergarage een parkeerplaats boeken. Dit doet u eenvoudig online. We werken met kentekenregistratie, bij het betreden de parkeergarage wordt u automatisch herkent, opent de slagboom en wordt er een uitrijkaart voor u aangemaakt. Goedkoper en gemakkelijker wordt parkeren in Amsterdam niet!

Routebeschrijving naar Parking Waterlooplein

P1 Parking Waterlooplein ligt centraal gelegen aan de Valkerburgerstraat in het stadshart van Amsterdam. Wij adviseren om een specifieke route te hanteren wanneer u naar de parkeergarage toerijd. Bekijk hier de routebeschrijving naar P1 Parking Waterlooplein.

Koninklijk Theater Carré

Circusdirecteur en ondernemer Oscar Carré opende in 1887 de deuren van zijn majestueuze theater aan de Amstel. Daarvoor had hij een rondreizend circus, bekend om zijn fameuze paardennummers. Oscar Carré kende glitter en glamour, het applaus, maar ook de zakelijke kant van het theaterleven. Nadat hij triompfen vierde in heel Europa vestigde hij zich in Amsterdam. Het gezin Carré woonde in de bedrijfswoning waar nu de statige Loge Foyer is.

129 jaar later heeft Carré naast het beroemde Wereldkerstcircus nog veel meer te bieden. Van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals, Koninklijk Theater Carré heeft voor ieder wat wils. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek hebben in Carré hun grootste triompfen gevierd. Carré staat dan ook in de top drie van bekende culturele merken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, productpresentaties en premières. 

Voor meer informatie over Carré en de agenda kunt u kijken op www.carre.nl.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact