Koninklijk Theater Carré

€10 voor de hele avond

Parkeren bij het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Goedkoop parkeren dichtbij het Koninklijk Theater Carré? In P1 Parking Waterlooplein betaalt u €10,- voor de hele avond parkeren. Reserveer uw parkeerplaats op onze website en profiteer van een vast voordelig tarief!

Goedkoop parkeren bij het Koninklijk Theater Carré in hartje Amsterdam  

Goedkoop parkeren bij het Koninklijk Theater Carré is mogelijk in P1 Parking Waterlooplein. Wanneer u een parkeerplaats op onze website reserveert, betaalt u €10,- voor de hele avond parkeren van 18.00 - 00.00 uur. Zo kunt u in alle rust genieten van uw voorstelling in dit theater. P1 Parking Waterlooplein ligt op 10 minuten loopafstand van het Koninklijk Theater Carré en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Hoe kan ik een parkeerplaats reserveren in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats bij P1 reserveren is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en geeft hier aan wanneer en voor hoelang u wilt parkeren. Vervolgens vult u enkele persoonsgegevens in en betaalt u uw reservering gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag of avond van reservering middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Het is mogelijk om tot 20 minuten voor aankomst bij deze garage een parkeerplaats te reserveren.

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het 10 minuten lopen naar het Koninklijk Theater Carré. Naast dit theater zijn er andere uitgaansgelegenheden in de buurt, zoals De Kleine Komedie, Pathé Tuschinski en Pathé de Munt. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets rond te reizen in Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact