Koninklijk Theater Carré

€10 voor de hele avond parkeren

Parkeren bij het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Goedkoop parkeren dichtbij het Koninklijk Theater Carré? In P1 Parking Waterlooplein betaalt u €10,- voor de hele avond parkeren. Boek uw parkeerplaats op onze website en profiteer van een vast voordelig tarief!

Goedkoop parkeren bij het Koninklijk Theater Carré   

Goedkoop parkeren bij het Koninklijk Theater Carré is mogelijk in P1 Parking Waterlooplein. Wanneer u een parkeerplaats op onze website boekt, betaalt u €10,- voor de hele avond parkeren van 18.00 - 00.00 uur. Zo kunt u genieten van uw voorstelling in dit theater, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de parkeertijd. P1 Parking Waterlooplein ligt op 10 minuten loopafstand van het Koninklijk Theater Carré en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Noteer dit, voordat u boekt. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de avond van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het 10 minuten lopen naar het Koninklijk Theater Carré. Naast dit theater zijn er andere uitgaansgelegenheden in de buurt, zoals De Kleine Komedie, Pathé Tuschinski en Pathé de Munt. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets door Amsterdam te reizen.

Reviews P1 Parking Waterlooplein

We begroeten u graag in onze P1 Parking Waterlooplein. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact