Goedkoop parkeren bij een bezoek aan Grachtenfestival Amsterdam 2015

Parkeren bij een bezoek aan Grachtenfestival Amsterdam

6 augustus 2016

Parkeren bij Grachtenfestival Amsterdam

Gaat u het Grachtenfestival Amsterdam bezoeken? Dan hebben wij een parkeeractie voor u waarmee u goedkoop uw auto in het centrum van Amsterdam kunt parkeren. Voor slechts € 20,- kunt u met de parkeeractie 20voor020 24 uur lang parkeren in hartje Amsterdam in onze parkeergarage op de Prins Hendrikkade 20a. Boek online uw parkeerplaats via www.20voor020.nl en parkeer midden in het centrum bij P1 Parking Amsterdam Centrum. Binnen enkele minuten lopen bent u al bij de Amsterdamse grachten waar Grachtenfestival Amsterdam plaatsvindt.

Grachtenfestival Amsterdam

De 19e editie van  Grachtenfestival Amsterdam vindt plaats van 12 t/m 21 augustus 2016. Grachtenfestival Amsterdam is hét podium voor jonge musici van over de hele wereld. Tijdens het grootste klassiekemuziekfestival van Nederland trakteren zij jong en oud op unieke concerten. Tien dagen wervelend klassiek door heel Amsterdam.

Het complete programma bestaat uit meer dan 250 concerten op meer dan 90 locaties. Het festival wordt jaarlijks door meer dan 55.000 mensen bezocht. Door de combinatie van locatie en repertoire wordt klassieke muziek tijdens het Grachtenfestival Amsterdam op een laagdrempelige manier gepresenteerd. Dat is wat het evenement uniek maakt.

Het thema van 2016 is 'Overbruggen'. De concerten zijn dit jaar niet alleen in de stad te bezoeken, maar in de hele regio. Er zijn speciale Huis-, Tuin- en Dakterrasconcerten die bij mensen thuis worden georganiseerd, maar ook concerten op bekende Amsterdamse locaties zoals het de Stelling en Vuurtoreneiland. Het Vuurtoreneiland is het decor van de concertreeks van 'Bach in de bagger'. Je vaart met de boot naar het eiland en geniet daar van hobo, slagwerk, viool en zang.

Voor de kinderen is er dit jaar een Junior Grachtenfestival. Concerten, Yam sessies en voorstellingen die speciaal zijn aangepast voor een jonger publiek.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact