Parkeren & Amuseren - Parkeren tijdens Classico Giro Utrecht

Parkeren & Amuseren - Parkeren tijdens Classico Giro Utrecht

17 mei 2019

Op zondag 26 mei vindt de negentiende editie van de Classico Giro Utrecht plaats! Wil jij weten waar je kunt parkeren tijdens dit evenement? Wij geven een overzicht.

Voordelig parkeren op P+R parkeerplaatsen in Utrecht

De Classico Giro Utrecht start en eindigt bij Sports Center Olympos aan de Uppsalalaan 3. Tijdens dit evenement kunt u het beste parkeren op P+R parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen liggen net buiten de stad en u kunt hier tegen een voordelig tarief de hele dag parkeren inclusief gebruik van openbaar vervoer. We geven een overzicht van de P+R parkeerplaatsen waar u tijdens Classico Giro Utrecht kunt parkeren.

P+R Uithof

P+R Uithof ligt op 4 minuten loopafstand van Sports Center Olympos en biedt 1500 parkeerplaatsen en 28 elektrische laadpunten. Deze is parkeergarage is 24/7 bereikbaar en u kunt hier met PIN of CreditCard betalen. Klik hier meer informatie over deze parkeergarage.

P+R Leidsche Rijn

P+R Leidsche Rijn ligt aan de Stockholmstraat 1 en ligt op ongeveer 50 minuten reisafstand. Voor €5,- kunt u hier de hele dag parkeren en ontvangt 5 tickets voor de tram of bus. Er zijn 70 P+R parkeerplaatsen aanwezig en het terrein is 24/7 bereikbaar. Klik hier voor meer informatie over deze parkeergarage.

P+R Papendorp

U kunt ook parkeren op P+R Papendorp. Dit parkeerterrein ligt aan de Mercatorlaan en is zondag van 08.00 tot 01.00 uur geopend. Er zijn 500 parkeerplaatsen beschikbaar en ook hier betaalt u €5,- voor de hele dag parkeren inclusief gebruik van openbaar vervoer. Klik hier voor meer informatie over deze P+R parkeerplaats.  

P+R Westraven

Ten slotte kunt u parkeren in P+R Westraven. Deze parkeergarage ligt aan de Griffioenlaan 1, is 24/7 geopend en biedt 1385 parkeerplaatsen. Voor €5,- per dag is mogelijk om de hele dag te parkeren en gebruik te maken van het openbaar vervoer. U kunt met PIN en CreditCard betalen. Klik hier voor meer informatie over deze P+R parkeerplaats.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact