Streetview

P+R Westraven

Griffioenlaan 1 bis
3526 LA Utrecht
06-10395999

Inrijhoogte: 2.00 meter

Route

1385
6
9


Openingstijden

In- en uitrijden: 24/7 

Tarieven

Dagkaart parkeren en reizen is €6,30 (waarvan €2,- voor het parkeren en €4,30 voor reizen, voor maximaal 5 personen).
Dagkaart (zonder reizen) is €6-.

Betalen

Pin en Creditcard (MasterCard / Maestro)

Extra info

LET OP: onderhoud zuidbrug Galecopperbrug (A12 richting Arnhem) - meer informatie vindt u onderaan deze pagina.In de buurt

  • 3 min Bastion Hotel Utrecht

Algemene info

Navigatie naar P+R Westraven

A12 afslag 17 (Kanaleneiland / Jaarbeurs / Transferium), volg de borden naar P+R Westraven.

Deze voertuigen mogen parkeren in P&R Westraven

Tot de parkeervoorziening worden uitsluitend toegelaten motorvoer tuigen op twee, drie of vier wielen met een lengte van max. 4.60 meter, een breedte van max. 1.75 meter en een gewicht van minder dan 2.500 kilogram, de hoogte van deze voertuigen mag niet meer bedragen dan die welke bij de ingang van de parkeervoorziening staat aangegeven. Aanhangwagens, caravans etc. zijn niet toegestaanBekijk hier de algemene voorwaarden voor meer details. 

Openbaar vervoer vanaf P+R Westraven

Vanaf P+R Westraven vertrekt in de spits iedere 7 minuten een bus of tram. Buiten de spits en in het weekend stapt u elke 10 minuten in het openbaar vervoer. Met de sneltram bent u in 12 minuten in het centrum van Utrecht. Kijk voor informatie over buslijnen en sneltramlijnen op www.u-ov.info. U reist onder de voorwaarden van deze vervoerder.

Eindbestemmingen openbaar vervoer vanaf P+R Westraven

De bus of sneltram vanaf P+R Westraven brengt u onder andere bij: NH Hotel, Jaarbeurs Utrecht, Beatrix Theater en Utrecht Centraal.

Kentekenherkenning

Deze parkeergarage heeft kentekenherkenning. Na betalen kunt u uitrijden op uw kenteken.

Bestellen uitrijkaarten

Het is mogelijk om eenmalige uitrijkaarten te bestellen voor diverse parkeergarages in Utrecht, met een minimale afname van 50 stuks. Uw bestelling kunt u plaatsen via e-mail: verkoop@p1.nl

Parkeergeld terugvragen

Heeft u onverhoopt dubbel parkeergeld betaald? Of klopte de betaling die u verricht heeft niet? Dan kunt u geld terugvragen via de gemeente Utrecht https://www.utrecht.nl/parkeerkostenterugvragen/

Let op! Dit geldt uitsluitend voor gemeentelijke parkeergarages.

Verdere informatie

Mocht u vragen hebben over deze P+R dan kunt u mailen naar garages@utrecht.nl.
>>> Kijk op goedopweg.nl welke veranderingen u kunt verwachten met betrekking tot dit parkeerterrein. 

LET OP: onderhoud zuidbrug Galecopperbrug (A12 richting Arnhem)

Rijkswaterstaat voert tussen medio 2022 en begin 2024 onderhoud uit aan de zuidbrug van de Galecopperbrug bij Utrecht. De grootste opgave is het vervangen van de stalen kabels (tuien) op de zuidbrug richting Arnhem. De brug blijft grotendeels in gebruik, maar er wordt wel zeer ernstige verkeershinder verwacht. Meer informatie vindt u op www.rijkswaterstaat.nl/galecopperbrug.

 

Algemene Voorwaarden P+R Westraven

De Algemene Voorwaarden van P+R Utrecht vindt u hier.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact