Klantvraag: Zijn er XXL parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarages van P1 in Amsterdam?

Klantvraag: Zijn er XXL parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarages van P1 in Amsterdam?

26 september 2019

In P1 Parking Waterlooplein zijn er XXL parkeerplaatsen aanwezig. Wie wel eens in P1 Parking Waterlooplein heeft geparkeerd, heeft deze vast wel gezien achterin deze parkeergarage.

Wat is een XXL parkeerplaats?

Een XXL parkeerplaats is een extra grote parkeerplaats van 3 meter breed. Deze parkeerplaatsen zijn bedoeld voor parkeerders met grote voertuigen, voor gezinnen met jonge kinderen of parkeerders die iemand die slecht ter been is vervoeren. De parkeerplaatsen zijn ideaal voor mensen die meer ruimte kunnen gebruiken. Het is bijvoorbeeld makkelijker om een buggy uit te klappen of fijner voor iemand die slecht ter been is bij het uitstappen. Deze brede parkeerplaatsen zijn zonder extra kosten door iedereen te gebruiken.

Hoe werkt de boeking van een XXL parkeerplaats?

Het boeken van een XXL parkeerplaats verschilt niet van het boeken van een parkeerplaats in het algemeen. Bij een boeking wordt er een plaats voor je gereserveerd. Wanneer je in de parkeergarage aankomt, kun je op een XXL parkeerplaats parkeren.

Via het boekingsformulier kun je je parkeerplaats boeken in P1 Parking Waterlooplein. Je betaalt door middel van het online reserveren slechts €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor 6 uur parkeren na 18:00 uur. Je geeft aan wanneer je wilt parkeren en vult dit formulier verder in. Verder wordt er gevraagd naar het kenteken van de auto waarmee je gaat parkeren. Voer dit in zoals dit op je kentekenplaat staat vermeld. Vervolgens betaal je je boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). 

Na de betaling ontvang je een bevestiging van je boeking per e-mail. Je kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Boek hier direct je parkeerplaats!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact