Parkeren Sinterklaas optocht Veenendaal

Gratis parkeren tijdens de intocht van Sinterklaas in Veenendaal

24 oktober 2016

Gratis parkeren in Veenendaal

Op zaterdag 19 november arriveert Sinterklaas in Veenendaal. De goedheilig man en zijn pieten starten hun tocht door de binnenstad om circa 13.15 uur vanaf de Cultuurfabriek. Tijdens de intocht parkeert u gratis in het centrum van Veenendaal in de parkeergarages Tricotage, Gemeentehuis en Arie van Hensbergen. Samen hebben deze parkeergarages een capaciteit van 800 plekken.

Staan de borden van de parkeergarages op VOL? Dan kunt u parkeren bij het parkeerterrein Coornhertpad of het parkeerterrein Theater – Duivenweide. Voor beide parkeerlocaties geldt een laag tarief van € 2,- per uur. U betaalt per minuut, afgerond op € 0,10. Het maximale dagtarief bedraagt € 6,-.

Sinterklaas intocht in Veenendaal

De Sinterklaas intocht begint bij de Cultuurfabriek. De route zal zich vervolgen naar Kees Stipplein, Brouwersgracht, Hoogstraat en de Hoofdstraat. Bekijk hieronder het hele programma van de intocht.  

  • 12:00 uur - 16:00 uur: Drie pietenbands spelen verspreid over het centrum
  • 12:30 uur: Disco Piet begint te draaien op de Markt
  • 13:15 uur: De Sinterklaasshow op de Markt
  • 13:15 uur: Vertrek Sinterklaas met zijn gevolg van de Cultuurfabriek naar de Markt
  • 14:00 uur: Rond deze tijd zal Sinterklaas op de Markt zijn.
  • 14:45 - 15:00: Vertrek Sinterklaas vanaf de Markt. Op de terugweg naar de Cultuurfabriek zal de goedheilig man echt de tijd nemen voor de kinderen (soort meet & greet), zodat kinderen bijvoorbeeld ook met hem op de foto kunnen.
  • 16:00 – 16:30 uur: Aankomst Sinterklaas bij de Cultuurfabriek.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact