parkeren tijdens Jazz in the Woods Apeldoorn

Goedkoop parkeren tijdens Jazz in the Woods Apeldoorn

15 april 2016

Nergens goedkoper parkeren in het centrum van Apeldoorn.

Op 27, 28 en 29 mei 2016 staat de Apeldoornse binnenstad in het teken van het festival Jazz in the Woods. Bij een bezoek aan het festival adviseren wij u om te parkeren bij P1 Parking Apeldoorn Markt centrum of P1 Parking Apeldoorn Centrum Kanaalstraat. Met een tarief van € 0,50 per 15 minuten en een maximaal dagtarief van € 10,- zijn deze parkeergarages de goedkoopste in Apeldoorn Centrum. Beide parkeergarages liggen in het centrum en zijn 24 uur per dag 7 dagen per week geopend.

Wanneer u gebruik maakt van een van onze reserveringsacties parkeert u nóg voordeliger bij P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum.

Jazz in the Woods

Jazz in the Woods wordt dit jaar georganiseerd op 27, 28 en 29 mei in de binnenstad van Apeldoorn en is met circa 60.000 bezoekers een van de grootste publieksevenementen van de stad. Op deze laatste vrijdagavond van mei stroomt het centrum van Apeldoorn vol met publiek om te genieten van muziek, mensen en sfeer!

Het accent ligt op vrijdagavond 27 mei. Dan vinden op ongeveer 15 buitenpodia en in diverse horecagelegenheden allerlei optredens plaats. Niet alleen fans van jazzmuziek, maar ook liefhebbers van pop, rhythm and blues, big band, jazzrock, hiphop, blues, en reggae kunnen hun hart ophalen tijdens dit gratis evenement! Van 21:00 tot 01:00 uur word je getrakteerd op de beste live-muziek en de toegang is helemaal gratis!

Zaterdag 28 mei is er vanaf 20:00 uur live-muziek en de Prinsheerlijke Barretocht in de binnenstad en op koopzondagmiddag 29 mei zijn er diverse streetparades waar u als winkelend publiek onthaald wordt met swingende, kleine optredens!
 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact