Drakenbootfestival Apeldoorn

Goedkoop parkeren tijdens Drakenbootfestival in Apeldoorn

14 mei 2016

Nergens goedkoper parkeren in het centrum van Apeldoorn

Het laatste weekend van juni wordt het weer genieten bij het Grolsch Drakenbootfestival aan de kanaaloevers van Apeldoorn! Goedkoop parkeren tijdens het Drakenbootfestival doet u bij P1! Onze parkeergarages zijn de goedkoopste parkeergarages in de binnenstad van Apeldoorn. P1 Parking Apeldoorn markt centrum en P1 Parking Apeldoorn Centrum Kanaalstraat hebben een tarief van € 0,50 cent per 15 minuten en een maximaal dagtarief van € 10,-. Beide parkeergarages liggen in het centrum en zijn 24 uur 7 dagen per week geopend.

Nog voordeliger parkeren? Maak dan gebruik van onze actie € 5,50 voor 055 bij P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum.

Grolsch Drakenbootfestival.

Van 24 t/m 26 juni 2015 staat Apeldoorn in het teken van het Grolsch Drakenbootfestival 2015. Spektakel, water, boten in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek: een greep uit de elementen die het Drakenbootfestival zo aantrekkelijk maken voor deelnemers én toeschouwers.

Dit jaar viert het festival zijn 10de editie. Om die reden wordt het programma dit jaar extra leuk en bijzonder. Volgens de eeuwen oude Chinese traditie strijden ruim 100 teams in echte drakenboten om de titel. Aangevoerd door het luide tromgeroffel en de aanmoedigingen van het publiek vanaf de oevers, peddelen de teams zich naar de finish. Een groot spektakel!

Naast de drankenbootrace is er nog meer te beleven. Zo zijn er DJ’s, bands, steltenacts, straattheater en een braderie. Ook zijn er het hele weekend hapjes en maaltijden te krijgen.
 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact