Parkeren Veenendaal

Goedkoop parkeren in de gemeente Veenendaal - 10% korting met Gepast parkeren

19 maart 2015

Parkeer goedkoper in Veenendaal - vraag nu uw stadspas Veenendaal aan en profiteer van 10% korting

Nooit meer zoeken naar kleingeld, niet méér betalen dan de parkeertijd en geen angst voor een parkeerboete als je wat later terug bent. Sinds 1 maart 2015 betaalt u altijd gepast met Gepast Parkeren via Stadsparkeren. Met Gepast Parkeren kunt u de parkeerkosten achteraf betalen met een speciale parkeerpas of via uw mobiele telefoon. Meld u nu gratis aan voor mei 2015 via www.parkerenveenendaal.nl en parkeer met 10% korting in de gemeente Veenendaal.  

U kunt gebruik maken van de pas bij Parkeergarage Tricotage, Parkeergarage Gemeentehuis, Parkeergarage Arie van Hensbergen, Parkeerterrein Coornhertpad of Parkeerterrein Theater Duivenweide.

Hoe werkt het?

U checkt in op het moment dat uw auto geparkeerd staat. Dat kan met de parkeerpas bij één van de speciale parkeerpalen. Na afloop checkt u op deze manier uit. U betaalt achteraf via een automatisch incasso.  De slagboom gaat automatisch open als u aan komt rijden door het intelligente kentekenherkenningssysteem. U hoeft dus geen parkeerkaart aan te nemen bij de slagboom of te betalen bij de betaalautomaat.

Gepast Parkeren is een extra mogelijkheid om te betalen voor het parkeren in Veenendaal. De mogelijkheid om met pinpas of muntgeld te betalen blijft bestaan.
 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact