Afhandeling bezwaar- en beroepschriften

Afhandeling bezwaar- en beroepschriften

Bezwaarschriften

P1 heeft een juridische afdeling met juristen en juridisch medewerkers gespecialiseerd in bestuurs- en fiscaal recht. Deze afdeling verzorgt namens de gemeente de volledige afhandeling van de bezwaarschriften naheffingsaanslag parkeerbelasting, van de ontvangstbevestiging tot en met het verzenden van de uitspraak. Uiteraard zijn allerlei tussenvormen hierin denkbaar. P1 faciliteert via internet de mogelijkheid digitaal een bezwaarschrift in te dienen, waarbij de burger informatie krijgt over de naheffingsaanslag alsook, gekoppeld aan zijn reden van bezwaar, informatie over zijn kans op een positieve uitspraak.

Beroepschriften

P1 verzorgt de afhandeling van beroepszaken voor gemeenten. P1 bewaakt de juridische termijnen, schrijft de verweerschriften en vertegenwoordigt de gemeente bij de rechtbank.

WOB-verzoeken

P1 verzorgt voor de gemeenten de WOB-verzoeken op het gebied van parkeren, waarbij zij de termijnen bewaakt, de gevraagde documentatie verzorgt en opstuurt.

Meer informatie

T 070 - 370 50 70
E info@p1.nl


Gerelateerde diensten

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact