Digitalisering parkeerdienstverlening

Digitalisering parkeerdienstverlening

Wilt u een snelle en eenvoudige manier om de parkeerdienstverlening binnen uw gemeente te digitaliseren? Bij P1 bent u aan het juiste adres.

Steeds meer gemeenten willen hun parkeerdienstverlening, zoals het aanvragen en verlenen van een parkeervergunning, -ontheffing of bezoekersvergunning, digitaal aanbieden. Met het volledig webbased concept van P1 is dit mogelijk. Wij bieden de software én kunnen de totale dienstverlening rond aanvraag en uitgifte van parkeervergunningen en -ontheffingen verzorgen. Bent u op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om een breed scala aan parkeergerelateerde zaken te digitaliseren? P1 kan u op dit punt volledig ontzorgen.

Download hier onze brochure (pdf) 

U hoeft  geen software aan te schaffen om de applicatie van P1 te kunnen gebruiken. Vergunningen en ontheffingen zijn snel en eenvoudig via het internet aan te vragen. Dit is niet alleen makkelijk voor u, maar ook voor de inwoners en bezoekers van uw gemeente. Aanvragen van abonnementen voor parkeergarages of toegangsrechten voor stadsafsluitingen kunnen ook via deze applicatie worden afgehandeld. P1 verzorgt de koppelingen met de software van parkeergarages en toegangssystemen, waardoor verleende parkeerrechten of toegangsrechten direct bruikbaar zijn.

De parkeerrechten in onze applicatie kunnen door alle soorten handhelds en scanvoertuigen bevraagd worden. Dit maakt het werk van uw toezichthouders veel eenvoudiger. U kunt ervoor kiezen één of meerdere van onze parkeerdiensten af te nemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. De P1 applicatie bestaat uit een klantvriendelijke webwinkel waar burgers terecht kunnen voor hun parkeerproducten. Burgers worden door het aanvraagproces geleid en krijgen direct een uitgebreide toelichting op de te verstrekken informatie. De webwinkel kunnen wij aanbieden in de huisstijl van uw gemeente. Na een positieve (geautomatiseerde) toets en betaling via iDEAL is de aangevraagde vergunning, ontheffing of bezoekerspas direct geldig. Door de koppeling met diverse databases, zoals die van de RDW en het DigiD, toetst de applicatie permanent de rechtmatigheid van uitgegeven parkeerproducten. De digitale bezoekersregeling onderscheidt zich door gebruikersgemak. De inwoners kunnen hun bezoek aanmelden via internet, SMS of telefonisch.

De webapplicatie en diensten van P1 ontzorgen uw burgers en u volledig. De applicatie is flexibel en we richten haar in op basis van uw wensen. Naast de inrichting nemen wij u ook het beheer uit handen. Desgevraagd richten wij een front-office voor u in, zodat een aanvraag op het gemeentehuis mogelijk blijft. De parkeerapplicatie levert uitgebreide managementinformatie waarmee u uw dienstverlening kunt optimaliseren en uw bestuur kunt informeren. Hebt u specifieke behoeften, dan bekijken wij samen met u welke aanvullende managementinformatie aansluit op uw wensen. Wij garanderen een snelle implementatie. Binnen zes tot acht weken kunt u uw nieuwe digitale parkeersysteem in gebruik nemen. P1 zorgt in goed onderling overleg voor een vlekkeloze overgang. De applicatie biedt alle benodigde koppelingsvlakken. Met P1 haalt u een partner in huis met kennis van (parkeer)zaken. Wij denken graag met u mee over maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw parkeerbeleid. Op basis van uw wensen doen wij kosteloos en vrijblijvend een voorstel.

Meer informatie

T 070 - 370 50 70
E info@p1.nl


Gerelateerde diensten

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact