Parkeerservice Goirle

Gemeente Goirle
Goirle

 In de openbare parkeergarage De Hovel in het centrum van Goirle kunt u gratis parkeren. Inrijden kan van zondag t/m donderdag tot 21:00 uur en van vrijdag t/m zaterdag tot 01:00 uur. U kunt 24 uur per dag uitrijden uit deze parkeergarage.

Voor de parkeerterreinen bij het Cultureel Centrum Jan van Besouw en het Zorgcentrum c.q. 't Loket in de Thomas van Diessenstraat geldt een maximale parkeerduur van 3 uur.

 

In het gehele centrumgebied van Goirle geldt er een blauwe zone met een maximale parkeerduur van 2 uur.
In Goirle zijn parkeercontroleurs/handhavers ofwel Buitegewoon Opsporings Ambtenaren (BOA's) aangesteld, die de bevoegdheid hebben om alle vormen van foutparkeren te bekeuren. Ook de politie blijft toezien op het naleven van de verkeersregels. Voor verkeerd parkeren, de parkeerschijf niet of niet goed gebruiken of het overschrijden van de maximaal toegestane parkeerduur wordt een boete uitgeschreven.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact