Parkeerservice Almere

Blekerstraat 6
1315 AH Almere Stad
036 534 32 02
info@parkeerservicealmere.nl
https://parkeren.almere.nl/

Route

Belangrijke mededeling t.a.v. het coronavirus 

Parkeerservicebureau Almere is tot nader bericht gesloten i.v.m. het coronavirus, dit om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij zijn wel telefonisch, per e-mail of via de webshop bereikbaar. Voor het afhalen van 'papieren producten' als dagontheffingen etc kunt u een afspraak maken om deze op te halen. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

P1 verwerkt namens de gemeente Almere de aanvraag van abonnementen in parkeergarages in Almere Buiten en Almere Stad. Tevens verzorgt P1 de uitgifte van parkeervergunningen en parkeerontheffingen in Almere.

Bezoekersapp gemeente Almere

In Almere kunnen bewoners van het gereguleerde gebied hun bezoek tegen gereduceerd tarief laten parkeren. Dit is nu ook mogelijk door een bezoekersvergunning aan te vragen, waarmee u toegang krijg tot de BezoekersApp. Hiermee kunt u heel eenvoudig uw bezoek aan- en afmelden met een smartphone, tablet of PC. U kunt meer lezen over de werking en uitgebreide mogelijkheden van de BezoekersApp door op onderstaande link te klikken.

Handleiding bezoekers app Almere

Voor meer informatie over de gemeentelijke parkeerdiensten: https://parkeren.almere.nl/.

 

Reguliere openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 18:00 uur
Donderdagavond: 18:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur

Iedere laatste zondag van de maand is PSB Almere geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact