Parkeerservice Almere

Blekerstraat 6
1315 AH Almere Stad
036 534 32 02
info@parkeerservicealmere.nl
https://parkeren.almere.nl/

Route

Kom gerust langs bij parkeerservicebureau Almere

Wilt u graag een bezoekerskaart, dagontheffing of een ander parkeerproduct regelen? Hiervoor kunt u terecht bij ons Parkeerservicebureau.

Om uw bezoek zo veilig mogelijk te maken hebben wij enkele maatregelen genomen. Zo kunt u de 1,5 meter afstand gemakkelijk inschatten door de gebruikelijke 1,5 meter-afstandstickers. U kunt met maximaal twee personen tegelijk naar binnen. Zijn er al twee mensen binnen, dan vragen wij u om met gepaste afstand buiten te wachten. Verder zijn er op de balie van het Parkeerservicebureau kuchschermen geplaatst en bij de entree vindt u desinfecterende handgel.

Afspraak of vrije inloop

U kunt dus zonder zorgen langskomen. Voorheen kon u altijd zonder afspraak terecht bij het Parkeerservicebureau. Om drukte en lange wachttijden te voorkomen bieden wij nu ook de mogelijkheid om op afspraak te komen. Zo weet u zeker dat u bij aankomst snel wordt geholpen en niet lang buiten hoeft te wachten.

Wilt u zonder afspraak langskomen? Dan kan dat in de volgende tijdsblokken:

  • Maandag t/m zaterdag 09:00  - 13:00
  • Elke laatste zondag van de maand 11:00 – 13:00

Maakt u een afspraak? Dat kan in de volgende tijdsblokken:

  • Maandag t/m vrijdag 13:00 – 18:00
  • Donderdag 13:00 – 20:00
  • Zaterdag en elke laatste zondag van de maand 13:00 – 17:00

Klik hier om online een afspraak te maken.

Digitaal uw zaken regelen

Wist u dat u veel zaken digitaal kan regelen bij ons digitale e-loket? Zo bent u snel geholpen en hoeft u niet zelf naar het Parkeerservicebureau te komen.

Hier kunt u eenvoudig:
•    Uw abonnement, vergunning, ontheffing blauwe zone, bezoekersregeling of fietsparkeerpas Almere Buiten aanvragen;
•    Uw gegevens wijzigen;
•    Een kentekenwijziging doorvoeren 
•    De status van uw aanvraag volgen
•    Uw aflopende parkeerproducten verlengen.

Klik hier om naar het e-loket te gaan.

Bezoekersapp gemeente Almere

In Almere kunnen bewoners van het gereguleerde gebied hun bezoek tegen gereduceerd tarief laten parkeren. Dit is mogelijk door een bezoekersvergunning aan te vragen, waarmee u toegang krijgt tot de BezoekersApp. Hiermee kunt u heel eenvoudig uw bezoek aan- en afmelden met een smartphone, tablet of PC. Klik hier om meer te lezen over de werking en uitgebreide mogelijkheden van de BezoekersApp.

Vragen

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Dan kunt u contact opnemen met Parkeerservice Almere via telefoonnummer 036 - 534202 of e-mailen naar parkeerservicealmere@p1.nl. P1 verwerkt namens de gemeente Almere de aanvraag van abonnementen in parkeergarages in Almere Buiten en Almere Stad. Tevens verzorgt P1 de uitgifte van parkeervergunningen en parkeerontheffingen in Almere.

Kijk op parkeren.almere.nl voor meer informatie over de gemeentelijke parkeerdiensten.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact