Parkeerservice Almere

Blekerstraat 6
1315 AH Almere Stad
036 534 32 02
info@parkeerservicealmere.nl
https://parkeren.almere.nl/

Route

Wilt u langskomen bij parkeerservicebureau Almere?

U kunt ervoor kiezen om in de vrije inloopuren langs te komen. Maakt u liever een afspraak? Klik hier om online een afspraak in te plannen of bel naar 036 534 32 02. 

Vrije inloop: 

  • Ma t/m za vanaf 09:00 t/m 13:00 uur 
  • Do vanaf 18:00 t/m 20:00 uur 
  • Laatste zondag van de maand vanaf 11:00 t/m 13:00 

Op afspraak:

  • Ma t/m za vanaf 13:00 t/m 18:00 uur
  • Laatste zondag van de maand: vanaf 13:00 t/m 17:00 uur

Om uw bezoek zo veilig mogelijk te maken hebben wij enkele maatregelen genomen. Zo kunt u de 1,5 meter afstand gemakkelijk inschatten door de gebruikelijke 1,5 meter-afstandstickers. U kunt met maximaal twee personen tegelijk naar binnen. Zijn er al twee mensen binnen, dan vragen wij u om met gepaste afstand buiten te wachten. Verder zijn er op de balie van het Parkeerservicebureau kuchschermen geplaatst en bij de entree vindt u desinfecterende handgel.​

Digitaal uw zaken regelen

Wist u dat u veel zaken digitaal kan regelen bij ons digitale e-loket? Zo bent u snel geholpen en hoeft u niet zelf naar het Parkeerservicebureau te komen.

Hier kunt u eenvoudig:
•    Uw abonnement, vergunning, ontheffing blauwe zone, bezoekersregeling of fietsparkeerpas Almere Buiten aanvragen;
•    Uw gegevens wijzigen;
•    Een kentekenwijziging doorvoeren 
•    De status van uw aanvraag volgen
•    Uw aflopende parkeerproducten verlengen.

Klik hier om naar het e-loket te gaan.

Bezoekersapp gemeente Almere

In Almere kunnen bewoners van het gereguleerde gebied hun bezoek tegen gereduceerd tarief laten parkeren. Dit is mogelijk door een bezoekersvergunning aan te vragen, waarmee u toegang krijgt tot de BezoekersApp. Hiermee kunt u heel eenvoudig uw bezoek aan- en afmelden met een smartphone, tablet of PC. Klik hier om meer te lezen over de werking en uitgebreide mogelijkheden van de BezoekersApp.

Vragen

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Dan kunt u contact opnemen met Parkeerservice Almere via telefoonnummer 036 - 5343202 of e-mailen naar parkeerservicealmere@p1.nl. P1 verwerkt namens de gemeente Almere de aanvraag van abonnementen in parkeergarages in Almere Buiten en Almere Stad. Tevens verzorgt P1 de uitgifte van parkeervergunningen en parkeerontheffingen in Almere.

Kijk op parkeren.almere.nl voor meer informatie over de gemeentelijke parkeerdiensten.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties.

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact